Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Sokat vártunk rá, egri siker Sényőn
2019-03-10 17:48:59
Hosszú nyeretlenségi sorozatot adott át a múltnak az Eger SE labdarúgó csapata az NB III keleti-csoportjában. A tizennyolcadik forduló vasárnapi mérkőzésén a piros-kékek 2-1-re verték idegenben a Sényő-Canifex FC-t. Legutóbb október 21-én nyert bajnoki meccset az Eger, a közelmúlt történései alapján pedig kifejezetten üdítő a siker. A Nyírbátor elleni hazai 0-4, Gresó Mátyás eltiltása, majd a Vígh Ferenc vezetőedzővel való szerződésbontást követően bravúrnak mondható a szabolcsi győzelem. Nem kezdődött jól az összecsapás az Eger számára, hiszen egy szögletet követően Kapacina Kevin révén megszerezte a vezetést a Sényő. A házigazdák az első félóra végén emberhátrányba kerültek, Hadházit állította ki Kátai játékvezető. Fordulást követően az ESE játszott mezőnyfölényben, azonban kis híján gólt szerzett a Sényő. Szerencsére nem tette, Antal azonban kiegyenlített a 82. percben. 1-1 után is Vitányi László gárdája maradt lendületben, sőt a lefújás előtt Antal Zsolt újabb találatával meg is nyerte az összecsapást.


NB III., keleti-csoport, 18. forduló
Sényő-Carnifex FC – Eger SE 1-2 (1-0)

Sényő 100 néző. Játékvezetők: Kátai G. (Punyi Gy., Köteles Cs.)
Sényő: Szabó - Bodó, Klepács, Hadházi, Kristófi (Lizák, 55.), Lakatos L., Phrakonkham (Lakatos B. 76.), Kapacina K., Barcsay, Kapacina V. (Fabu, 86.), Márton. Edző: Imrő László
Eger SE: Tajti - Mikolka, Kaszás, Nagy P., Debreceni, Busai, Titkó (Molnár A., 88.), Lőrincz, Benke (Farkas K., 71.), Antal, Vajda (Galambosi, 73.). Edző: Vitányi László.
Gólszerzők: Kapacina K. (15.) illetve Antal 2. (82., 93.)


A 18. forduló további eredményei, tabella itt...RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel