Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Hosszú idő után egri játékos a válogatott keretben
2019-03-09 08:20:57
Hosszú idő után ZF-Eger játékos is helyet kap a magyar férfi vízilabda válogatott keretében. Märcz Tamás együttesére kedden vár Világliga összecsapás, amely egyben Európa Kupa-selejtező is. Nemzeti csapatunk Máltán vendégszerepel. Az oroszok legutóbbi legyőzésével tétnélkülivé vált az utolsó csoportmeccs, hiszen a magyarok öt ponttal előzik meg a második helyezett Oroszországot, hét egységgel pedig a harmadik pozícióban lévő Németországot. Málta pontnélküli sereghajtója a kvartettnek. A szövetségi kapitány kedvére tesztelhet játékosokat, így Gyárfás Tamás is meghívót kapott a találkozóra. Az egriek balkezese először húzhat sapkát a magyar válogatott tagjaként. Märcz Tamás legénysége hétfőn reggel tréningezik a BVSC-uszodában, onnan indul majd a repülőtérre. A keddi meccs után szerdán Bécsbe repül, onnan busszal utazik majd haza.


Férfi Világliga/Európa Kupa-selejtező
Málta, 2019-03-12 (kedd)
Málta – Magyarország

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Csoma Kristóf (Miskolc), Kardos Gergely (Szolnok)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bedő Krisztián (Miskolc), Gyárfás Tamás (Eger), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Várnai Kristóf (BVSC)

Az A-csoport állása:
1. Magyarország 14 pont, 2. Oroszország 9 pont, 3. Németország 7 pont, 4. Málta 0 pont.
RG
Fotó: egrivizilabda.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel