Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Ligakupa: a Csurgóval elődöntőzünk
2019-03-09 07:56:30
A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a Ligakupa elődöntőjének párosítását. A legjobb négy közé két Heves megyei csapat került, azonban a DVTK-Eger és a HE-DO B.Braun Gyöngyös együttesei elkerülték egymást. A negyeddöntőt a Balatonfüred ellen sikeresen (57-54-es összesítéssel) abszolváló megyeszékhelyi legénység a Csurgói KK-val néz farkasszemet a finálés kvalifikáció kiharcolásáért vívott párharcban. A Csurgó magasan jegyzett klub a honi élvonalban. A bajnokságban szinte bérelt helye van az élmezőnyben, a most zajló pontvadászatban a Szeged, a Veszprém és a Tatabánya mögött a negyedik pozíciót foglalják el. A két gárda 2018. november 23-án lejátszott NB I-es meccsén 29-29-es döntetlen született a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A Ligakupában az előző körben a Vácot búcsúztatták. A kupaszabályok szerint a továbbjutás két mérkőzésen dől el. Az első találkozón a DVTK-Eger lesz a pályaválasztó, a visszavágóra pedig Csurgón kerül sor. Az MKSZ közleménye szerint a mérkőzéseket 2019. április 25-ig kell lejátszani. A másik ágon a HE-DO B.Braun Gyöngyös a Vecséssel került össze. Komoly fegyvertény volna, ha régiónk két együttese vívná a Ligakupa döntőjét májusban.


Férfi Ligakupa
Az elődöntők párosításai:

DVTK-Eger - Csurgói KK
Vecsési SE - HE-DO B. Braun Gyöngyös
Az elöl álló csapatok az első mérkőzések pályaválasztói.RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel