Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Most még a DVSE ellen is nehéz lesz
2019-03-07 18:35:15
Szombaton már a harmadik kört bonyolítják le az első osztályú férfi vízilabda bajnokság felsőházában. A ZF-Eger együttese a Miskolc elleni hazai sikert követően szerdán hét góllal maradtak alul az OSC vendégeként. Dabrowski Norbert együttese a súlyos hétközi fiaskót követően szeretne a padlóról felállni, ehhez megfelelő partner lehet a Debreceni VSE együttese. Igen ám, de a jelenlegi helyzetben nagyon oda kell tennie magát csapatunknak. A felsőházban senki ellen nem mehetünk biztosra, ráadásul a cívis legények lendületből érkeznek a Bitskey-uszodába. A hétközi BVSC elleni hazai erőpróbát sikerrel abszolválták úgy, hogy az utolsó negyed lehengerlő játékával (5-0-ra nyerték meg a negyedik szakaszt) 9-6-ra verték a fővárosiakat. A legjobb négy közé kerülésért zajló küzdelemben kötelező a győzelem az egriek számára a 18 órakor kezdődő meccsen. Egy sikerrel visszaállíthatjuk a hétpontos különbséget az ötödik helyen álló Miskolccal szemben, amely a papírforma szerint alulmarad a Ferencváros ellenében. A harmadik fordulóban a Szolnok a Honvéd gárdáját fogadja, míg az A-Híd-OSC-Újbuda Zuglóban száll vízbe.


Férfi OB I., felsőház, 3. forduló
Bitskey-uszoda, 2019-03-09 (szombat) 18 óra
ZF-Eger – Debreceni VSE

Játékvezetők: Füzesi Zsolt, Tordai Gábor

A játéknap további párosításai:
Szolnoki Dózsa – Bp. Honvéd SE
BVSC-Zugló - A-Híd-OSC-Újbuda
PannErgy-Miskolci VLC - FTC-Telekom

A felsőház állása:
1. OSC 48 pont
2. FTC 48 pont
3. ZF-Eger 37 pont
4. Szolnok 36 pont
5. Miskolc 33 pont
6. BVSC 21 pont
7. Debrecen 21 pont
8. Honvéd 20 pont


RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel