Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Karate - XX. SUPER ENPI Világkupa - 5 egri aranyérem
2019-03-06 17:04:54
SHOTOKAN KARATE. A szerbiai Szabadkán 2019. március első hétvégéjén rendezték meg a XX. SUPER ENPI Világkupát. Az SKS-SKDUN HUNGARY szervezethez tartozó 12 versenyző a jelen lévő 16 ország 1200 sportolója között is megállták helyüket, melyet a megszerzett 5 arany-, 3 ezüst- és 1 bronzérem is igazol. Szabó Csaba, Lévai Béla és Vanyó Attila edzők irányításával jó színvonalú sporteseménynek voltak részesei a SKDUN szervezet tagjai. Két csapat is első helyen végzett. A Lakatos Lukács, Kovács Adriána, Szabó Dorottya trió formagyakorlatban, a Karanyicz Erzsébet. Tarnóczi Kincső, Jakab Nóra hármas küzdelemben nyert. Egyéniben Lakatos Lukács (kettő), Gyarmati Lili (1) aranyat vehetett át az eredményhirdetés alkalmával.

Részletes eredmények:

Lakatos Lukács 1. hely formagyakorlat 1. hely küzdelem
Gyarmati Lili 1. hely formagyakorlat
Karanyicz Erzsébet 2. hely küzdelem
Tarnóczi Kincső 2. hely küzdelem
Jakab Nóra 2. hely küzdelem
Zele Boglárka 3. hely formagyakorlat

Csapat formagyakorlat 1. hely:

Lakatos Lukács, Kovács Adriána, Szabó Dorottya

Csapat küzdelem 1. hely:

Karanyicz Erzsébet, Tarnóczi Kincső, Jakab Nóra

A csapat tagja volt még: Gulyás Félix, Tóth Dominik, Lévai Eszter és Szabó DávidKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel