Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...



































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Vízilabda – A világ legjobbjai a Bitskey-uszodában
2019-02-25 14:09:32
A kilencedik forduló mérkőzéseire kerül sor szerdán a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. A legrangosabb kontinentális klubvetélkedés főtábláján érdekelt ZF-Eger együttese a Pro Recco-t látja vendégül a Bitskey-uszodában. Minden kétséget kizárva a világ legjobbjai érkeznek városunkba. Az olasz sztárcsapat keretét csak nemzetközi klasszisok alkotják. Eddigi szereplésükről mindent elárul, ha győztesen távoznak a ZF-Eger otthonából, akkor megváltják jegyüket a hannoveri nyolcas döntőre, noha még öt kör hátravan a csoportküzdelmekből. Szerencsésebb lett volna, ha később futunk össze velük, hiszen így még motiváltan érkeznek városunkba. Nekünk egy meglepetés győzelem nagyon sokat jelentene, életben tartaná továbbjutási esélyeinket. A realitás és a papírforma persze nem hazai sikerről szól, így elsősorban a tisztes helytállásban bízhatunk. A találkozót 19 órától kezdik.

A Recco mögött elhelyezkedő két csapat a Brescia és a Barceloneta egymással csatázik Olaszországban. A még nyolcas döntőt érő pozíciót elfoglaló Ferencváros a három pont megszerzésének reményében fogadja a Crvena Zvezdát. A Dinamo Moszkva a román fővárosba látogat, ahol a Steaua otthonában szeretne megkapaszkodni a nagyon vékony szalmaszálban.


Bajnokok Ligája, A-csoport, 9. forduló
Bitskey-uszoda, 2019-02-27 (szerda) 19 óra
ZF-Eger – Pro Recco

A játéknap további párosításai:

Brescia – Barceloneta
Ferencváros – Crvena Zvezda
Steaua Bukarest – Dinamo Moszkva

A csoport állása:
1. Pro Recco 24 pont
2. Barceloneta 19 pont
3. Brescia 17 pont
4. Ferencváros 13 pont
5. ZF-Eger 12 pont
6. Dinamo Moszkva 6 pont
7. Steaua Bukarest 3 pont
8. Crvena Zvezda 0 pont

A B-csoport szerdai párosításai:
Hannover – Szolnok
Jadran Split – Olympiakosz
Spandau – Verona
Mladost Zagreb – JUG Dubrovnik

A csoport állása:
1. JUG 22 pont
2. Verona 16 pont
3. Olympiakosz 12 pont
4. Szolnok 12 pont
5. Mladost 8 pont
6. Spandau 7 pont
7. Jadran 6 pont
8. Hannover 6 pont




RG








Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel