Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Első helyen jutottak a négyes döntőbe
2019-02-25 00:36:24
Két győzelemmel zárta a Duna Liga selejtezőjét a ZF-Eger női vízilabda csapata. A háromnapos belgrádi kvalifikáció során valamennyi összecsapását megnyerte a Biros Péter és Szilágyi Péter edzők által felkészített együttes, így a legkedvezőbb pozícióból várhatja a négyes finálét. A záró napon először a házigazda Rad Star Beograd legyőzése nem jelentett nehézséget. Szerb riválisát 17-5-re ütötte ki csapatunk. Szilágyi Dorottya újra tarthatatlan volt, a válogatott kiválóság hét góllal vette ki a részét a fölényes diadalból. A zárómérkőzés hozta meg számunkra a legnehezebb küzdelmet. Talán a legnagyobb honi riválisunknak számító Szentes ellen a nagyszünetben még kétgólos hátrányban voltunk. A találkozó második felében sikerült a fordítás, 10-8-ra legyőztük a Hungeritet is. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hat mérkőzésből álló sorozatot száz százalékos mérleggel teljesítettük. Első helyen jutottunk a Duna Liga Kupa négyes döntőjébe, amit nem az eddigi ismereteink szerint Bukarestben, hanem Gyulafehérváron, március utolsó három napján rendeznek meg – nyilatkozta elégedetten az egri klub hivatalos portáljának (egrivizilabda.hu) Szilágyi Péter másodedző.


Duna Liga, selejtező
Belgrád

A ZF-Eger vasárnapi két mérkőzésének eredményei:

Red Star Beograd – ZF-Eger 5-17 (1-3, 1-4, 3-6, 0-4)
Gólszerzőink:
Szilágyi D. 7, Ráski, Hlengiewe, Tóth Cs. 2-2, Miklós R., Molnár D., Szűcs P., Rocska.

Hungerit Szentesi VK – ZF-Eger 8-10 (4-3, 2-1, 1-2, 1-4)
Gólszerzőink:
Szilágyi D. 4, Tóth Cs., Ráski, Hlengiewe, Miklós R., Szilágyi Sz., Molnár D.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel