Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Borosi és Nagy Noémi válogató versenyen győzött
2019-02-10 21:22:41
A Tokod Birkózó Sportegyesület, a Budapesti Honvéd és a Magyar Birkózó Szövetség Tokodon rendezte meg az év első serdülő válogató versenyét, ahol a hazai legjobbak mellett külföldi birkózók is szőnyegre léptek. A 2004 és 2005-ös korosztály viadalán külön engedéllyel a 2006-os születésűek is nevezhettek. Az Egri Vasas- Egri Városi Sportiskola birkózó szakosztályából hatan képviseltették magukat Gyöngy Attila, Lakatos András és Madarasi Gábor edzők irányításával. A fiú serdülők kötöttfogású mezőnyében első helyen végzett a 85 kg-os Borosi Henrik. Az 52 kg-os Csomós János a második, a 48 kg-os Köböl László a 3. helyen végzett. Deutsch Botond és Szabó Levnte nem tudott dobogóra állni. A lányok szabadfogású versenyében a 62 kg-os Nagy Noémi megnyerte a versenyt. A két győztes nagy lépést tett a válogatottság felé.

Az egriek eredményei, kötöttfogás
85 kg: 1. Borosi Henrik
52 kg: 2. Csomós János
48 kg: 3. Köböl László
Deutsch Botond és Szabó Levente helyezetlenül zárt.

Női szabadfogás:
62 kg.: 1. Nagy NoémiKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel