Minden jegy elfogyott


Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Értékes pontokat vittünk a középszakaszba a Kőér utcából
2019-02-10 17:09:12
10-8 arányban legyőzte a Budapesti Honvéd SE együttesét a ZF-Eger a férfi első osztályú bajnokság A-csoportjában. Az alapszakasz 12. fordulójában Dabrowski Norbert fiai a budapesti Kőér utcai uszodában diadalmaskodtak. A mieink végső helyezését az A-csoportban már senki nem veszélyeztetheti, ám ennek ellenére fontos volt a szombati győzelem, hiszen a bajnokság középső fázisába jutó csapatok viszik magukkal megszerzett pontjaikat. Ősszel alaposan megszenvedtünk a BHSE-vel a Bitskey-uszodában, mindössze egy találattal sikerült felülmúlni őket. A mostani találkozó sem volt egyszerű a ZF-Egernek, de összességében nem volt veszélyben a siker. Az első két felvonásban kétszer is vezetett a házigazda, amelynek soraiban több rutinos játékos (Decker Attila, Szivós, Szirányi, Juhász Zsolt) is sapkát húzott. A nagyszünetben a Honvéd állt jobban, de a harmadik negyedben ritmust váltott a bajnoki bronzérmes. Hosnyánszky és Vlahopulosz vezetésével ötször is bevettük a hazai kaput, erre a házigazdának csak két válasza volt. A jól sikerült szakasznak köszönhetően kétgólos előnyben kezdtük a befejező etapot. Decker Ádám fórból volt először eredményes a végjátékban, a három találat differencia pedig már sok volt a házigazdának. Az Eger az eredmény tartására törekedett, és 10-8-ra megnyerte a párharcot.

Az alapszakaszban továbbra is tapadunk a Ferencvároshoz, a harmadik és negyedik felsőházat érő pozíció eléréséhez nagy harcban van a Honvéd, a BVSC és a Pécs.


E.ON OB I., A-csoport, 12. forduló
Budapesti Honvéd SE - ZF-Eger 8-10 (3-2, 1-1, 2-5, 2-2)

Kőér utcai uszoda 200 néző. Játékvezetők: Vogel G., Csizmadia Zs.
BHSE: Decker A. – Kardos 1, Illés 1, Simon R., Simon A., Szirányi 1, Szivós 2. Cserék: Tímár – Kiss B., Jusuke, dr. Kiss G. 1, Juhász Zs. 2, Gregor. Edző: Merész András.
ZF-Eger: Csiszár - Gyárfás 2, Decker Á. 1, Rasovics 1, Hosnyánszky 2, Murisics 1, Vlahopulosz 3. Cserék: Lukács, Avramovics, Sánta, Biros B., Tóth B. Edző: Dabrowski Norbert.
Emberelőny/gól: 5/2 illetve 9/5
Ötméteresek: 2/2 illetve 0
Kiállítva, végleg cserével: Decker A. (32.)

A játéknap további eredményei az A-csoportban:
KSI - MetalCom Szentes 7-10
BVSC-Zugló MKB Euroleasing - FTC-Telekom 6-11
PVSK-Mecsek Füszért - AVUS Szombathely 18-7

Az állás:
1. FTC 36 pont
2. ZF-Eger 33 pont
3. BVSC 19 pont
4. Honvéd 19 pont
5. Pécs 16 pont
6. Szentes 13 pont
7. AVUS 6 pont
8. KSI 0 pontRG
Fotó: Fehér Anna (mvlsz)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel