Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – További negyeddöntősök: Hatvan, Abony, GYAK, ISE
2019-02-03 20:55:39
Befejeződtek a csoportküzdelmek az Imola-Hírlap Kupán. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság által szervezett téli, nagypályás, műfüves viadalon valamennyi kvartettből csak az első helyezett folytathatja tovább az egyenes kieséses szakaszban. Szombaton az Egerszalók, a Lőrinci, a Heves és a Kömlő együttesei kiharcolták a nyolc közé kerülést, vasárnap pedig újabb négy résztvevővel bővült a negyeddöntős mezőny. A sorsolást, a szombati továbbjutókon kívül az FC Hatvan, a Gyöngyösi AK, a Füzesabony és az Istenmezeje várhatja. Közös bennük, hogy pontveszteség nélkül tudták le a csoportküzdelmeket. A rájátszás szombaton startol. A döntőbe jutásért február 13-án csatáznak, míg a bronzmeccset és a döntőt 16-án rendezik.


Imola-Hírlap Kupa

B-csoport
Bélkő SE-Bélapát - Füzesabonyi SC 0-3

Marshall-ASE - Besenyőtelek-Erőss út 2-2
A csoport végeredménye: 1. Füzesabonyi SC 9 pont, 2. Marshall-ASE 4 pont, 3. Bélkő SE-Bélapát 3 pont, 4. Besenyőtelek 1 pont.

D-csoport
Gyöngyösi AK - Atkár 9-0
Markaz - Gyöngyöshalász 1-2
A csoport végeredménye: 1. Gyöngyösi AK 9 pont, 2. Gyöngyöshalász 6 pont, 3. Markaz 3 pont, 4. Atkár 0 pont.

E-csoport
FC Hatvan - Heréd LC 5-0
Héhalom - Petőfibánya 7-2
A csoport végeredménye: 1. FC Hatvan 9 pont, 2. Heréd 6 pont, 3. Héhalom 3 pont, 4. Petőfibánya 0 pont.

G-csoport
MSE-Mátraballa - Istenmezeje 2-3
Bélkő SE-Bélapát U19 - Detk 1-1
A csoport végeredménye: 1. Istenmezeje 9 pont, 2. Bélkő SE-Bélapát U19 4 pont, 3. MSE-Mátraballa 3 pont, 4. Detk 1 pont.
RG
Fotó: Czímer Tamás (heol.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel