Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Komoly előnyből vereség lett a gyöngyösi Ligakupa-meccsen
2019-01-09 21:15:38
Két győztes mérkőzést követően elszenvedte első vereségét a Ligakupában a DVTK-Eger férfi kézilabda csapata. Az A-csoport találkozóján az idegenlégiósait nélkülöző piros-fehérek 25-23-ra kikaptak a HE-DO B. Braun Gyöngyös vendégeként. A találkozó eleje a Tóth Edmond-legénységé volt. A házigazdák a játékrész derekán Krivokapics révén egyenlítettek először, majd a vezetést is átvették 11-10-nél. Időkérést követően ismét lendületbe jött az Eger, amely a szünetben négy góllal volt jobb riválisánál. Az előny fordulást követően tovább duzzadt. 18-12 állt az eredményjelzőn, ekkor válságban voltak Konkoly Csaba fiai. A folytatásban azonban visszaesett a DVTK-Eger. Lendületbe jött a Gyöngyös, egyre jobban fogyott az előnyünk. Tíz perccel a vége előtt Vilovszki kétszer is egészpályás gólt ért el, a második után 21-21 volt az állás. Ismét nyílttá vált a küzdelem, de a hajrára már nem tudott újra felpörögni együttesünk. Egy perc volt hátra, amikor egyenlítési kísérletünket Buzogány hiúsította meg, a kegyelemdöfést viszont Milorad Krivokapics bevitte.

A két csapat pénteken újra megmérkőzik egymással a Ligakupa keretében, akkor azonban az egri Kemény Ferenc Sportcsarnok lesz a helyszín.

Ligakupa, A csoport, 4. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös - DVTK-Eger 25-23 (12-16)

Gyöngyös 400 néző. Játékvezetők: Földesi, Halász
Gyöngyös: Tóth M., Buzogány (kapusok) – Forgács, Urbán, Németh 2, Jaros, Sipeki 3, Varsandán 3 (1), Dávid J. 3, Gábori 2, Vilovszki 4, Tóth M., Krivokapics 4, Gráf 3, István 1. Edző: Konkoly Csaba.
DVTK-Eger: Repóth, Moscoso (kapusok) – Molnár 1, Kiss, Szepesi 5 (1), Vaskó 1, Füzi 1, Lezák 4, Bajorhegyi, Szepesi, Tóth R., Rédei 3, Takács 3, Dobó 3, Hegedűs 2. Edző: Tóth Edmond.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 2/1.RG
Fotó: gykk.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel