Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Squash – Hazai érmek, az évnyitó ranglista versenyen
2019-01-09 19:55:17
A napokban rendezték a Wanda Borház-Promatech Kupa összevont ranglista verseny, melyen nagyon szép mezőny jött össze a női és a négy férfi kategóriában. Az A-kategóriás fallabdázók viadalán Hoffman Péter és az egri Boros Dávid remek formában játszott, mindketten megszorították a tizennégyszeres magyar bajnok Krajcsák Márkot. Dávid elvett egy szettet a toronymagas favorittól, emellett két tie-break-re is képes volt. Hölgyeknél sajnos csak hatan indultak, egy nevező visszalépett betegség miatt. A döntőben Chukwu Hannah magabiztosan verte Kis-Máté Csengét. A bronzérmet Laskai Vanda szerezte meg. A “C”-s mezőny volt a legnagyobb létszámú, majdnem teljes volt a harminckettes tábla. A döntőben Lóczy Attila és Kasza Péter 3-2 es nagy csatában küzdött meg egymással. Az első “B”-s versenyét abszolváló Bíró Balázst senki sem tudta megállítani. A “D” versenyben egri-miskolci bronz született, az egri csapatban játszó miskolci Csüri Antal hozta a hazaiaknak a második medáliát.

A szombati napon a Szövetség elnöksége is jelen volt a versenyen, ahol egy kihelyezett elnökségi ülést tartott. A győzteseknek az új alelnök Süle Gábor úr adta át a kupákat. Az este a Szépasszony-völgyben borozással és jó beszélgetésekkel záródott.

Legközelebb áprilisban a Senior OB mezőnyét várják Egerbe.


Wanda Borház-Promatech Kupa összevont ranglista
Eger, Invest Sportcentrum

Érmesek:

Férfi A-kategória

1. Krajcsák Márk
2. Hoffman Péter
3. Boros Dávid

Nők:
1. Chukwu Hannah
2. Kis-Máté Csenge
3. Laskai Vanda

B-kategória:
1. Bíró Balázs
2. Krasznai Gábor
3. Takács Benedek

C-kategória:
1. Lóczy Attila
2. Kasza Péter
3. Tamássy András

D-kategória:
1. Lóczy Attila
2. Kulich György
3. Csüri Antal
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel