Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Újra világnagyságok a Körcsarnokban
2019-01-08 18:28:36
Kijár a jóból az Eszterházy SC női kézilabdázóinak mostanság. A Győri Audi ETO KC elleni szombati találkozót követően újra neves riválissal mérkőzhet meg Debre Viktor együttese. Szerdán a Ferencváros teszi tiszteletét a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A teltház garantált a bajnoki ezüstérmes vendégjátéka alkalmával is. Újra világnagyságoknak tapsolhat az egri publikum. A decemberi Európa-bajnokságon kiválóan szereplő magyar válogatott gerincét adja Elek Gábor csapata, kiegészülve a spanyol Nerea Pena-val. A szoros eredmény elérése ezúttal is hatalmas fegyvertény volna. Az Eszterházy SC-nél bíznak abban, hogy ismét sikerül olyan szenzációs periódust produkálni, mint legutóbb a Győr ellen. Akkor az első játékrészben világszínvonalon játszottak Sári Barbaráék. Tudjuk, ezt képtelenség egy egész mérkőzésre kitolnia a sereghajtó újoncnak, azonban bízzunk a legjobbakban. A közönség egészen biztosan értékelni fog minden hazai erőfeszítést. Hogy ez mire lesz elegendő, az kiderül a szerdán 18 órától kezdődő párharc során.

Szerdán egyébként a nemzetközi porondon még versenyben lévő magyar csapatok (ETO, FTC, Siófok) lépnek pályára, így az egri meccs mellett rendeznek egy Békéscsaba – Győr valamint egy Siófok – Alba FKC összecsapást is.


Női kézilabda NB I., 13. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2019-01-09 (szerda) 18 óra
Eszterházy SC – FTC-Rail Cargo Hungaria

Játékvezetők: Őri E., Pozdena E.

További szerdai párosítások:
EUbility Group-Békéscsaba - Győri Audi ETO KC
Siófok KTC - Alba FKCRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel