Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Atlétika - Eredményes esztendőt zártak az egri atléták
2019-01-02 11:04:30
Az Egri Városi Sportiskola atlétikai szakosztálya eredményes évet zárt 2018-ban. Kiemelkedő siker, hogy a berlini felnőtt Európa bajnokságon a 19 éves Szeles Bálint képviselte a magyar színeket - Baji Balázs mellett - a 110 méeteres gátfutásban. Az Egri Sportiskola SE versenyzője a selejtező futamában 14.07-es idővel a hetedik helyen végzett, összesítésben a 15. helyen zárta a kontinensviadalt. - Már az meglepetés volt, hogy kijöhettem az Eb-re, ilyen stadionban, ilyen pályán, ennyi néző előtt futni csodálatos - nyilatkozott a 19 éves Eb-újonc atléta. Hozzátette, két év múlva már minimum a középdöntőig szeretne eljutni - nyilatkozta Szeles Bálint, aki a fedettpályás ob-n a felnőtteknél ezüstérmet szerzett. Szabadtéren bronzérmet akasztottak a nyakába. Utánpótlás korosztályban megszerezte a bajnoki címet. Pócs Dominik az ifjúsági ob-n a 100 méteres síkfutásban szerzett bronzot. Perge Attila 400 gáton lett 3.

A csapatversenyek során a serdülő fiú magasugró csapat (Ráduly, Kali, Szele, Horváth) összeállításban második helyen zárt a serdülőknél. Az ifi leány 100 m gátas egri csapat (Ignácz, Virág, Bornemissza, Vadkerti) a 3. helyen végzett. Bajnoki címet szerezett az ifjúsági leány gerelyhajító egység Sári Pálma, Virág Lili, Forgács Fanni, Vadkerti Lili összeállításban. Leány hétpróbában a Sári Pálma, Virág Lili, Ignácz Alekszandra trió kapott bronzérmet.

A regionális versenyeken és diákolimpiákon jól szerepelt az egri utánpótlás. Vancsik Petra, Ráduly Marcell a dortmundi 22. REWE Kupa nemzetközi fedettpályás versenyen remekelt. A régiós viadalokon is jól helytálltak az egri sportiskolások. Több tehetség is szép jövő előtt áll, ha szorgalmasan dolgozik az edzők keze alatt.

A felnőtt és ifjúsági korosztályban Petrovai József és Fejes Péter irányította a munkát. A fiatalabbaknál Berecz Bernadett és Asszonyi Evelin dolgozik edzőként az utánpótlás nevelésében. Gotyár József év közben távozott a szakosztály edzői csapatából.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel