Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Új címere van az EVK-nak
2018-12-14 12:01:16
Az Egri Vízilabda Klub mindig is híres volt arról, hogy az ország legjobb játékosait nevelte ki évről évre. Szerencsés dolog, hogy ez a fajta fiatalos lendület nem csak az utánpótlást jellemzi, hanem hatással van az egész klub működésére is. A napokban egy teljes arculati megújulást ismerhettek meg a vízilabda szerető emberek, hiszen egy kimondottan fiatalos, lendületes új címert kapott az egyesület. Összességében száznyolc év tradícióját, a gárda legendás kék színét, illetve egy innovatív, valódi huszonegyedik századi felfogást ötvöz az új logó. Első pillantásra a kristálytiszta víz nyugalmát láthatjuk benne, ám közelebbről már sugárzik belőle, hogy, aki szembe találkozik ezzel a címerrel, annak nem lesz egyszerű dolga. Az Egri Vízilabda Klub filozófiáját hűen tükrözi a folyamatos megújulás, így egy új időszámítás kezdődik a Bitskey Aladár Uszodában.

A célok egyértelműek, minden színtéren szeretnék, ha csapataik a legmagasabb szinten küzdenének hétről-hétre, büszkén viselve a letisztult logót. Nagyon bíznak abban, hogy szurkolóknak is elnyeri az új megjelenés.

Minden változik, minden fejlődik, hogy egyre jobbak lehessünk, ám egy dolog örök marad: „gyerünk gyerekek, egy város veletek!” Hajrá, Eger!RG
Forrás: egrivizilabda.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel