Csodát tett a Liverpool

Három gólos hátrányt ledolgozva a Liverpool hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az angol csapat ellenfélre vár, a másik ágon az Ajax és a Tottenham küzd a döntőbe kerülésért


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Kapitányát veszítette az ESE, hétfőig gyűjtenek
2018-12-14 11:47:46
A téli pihenő ideje alatt sem állt meg az élet az Eger SE labdarúgó csapatánál. A klubvezetés több edző mérkőzést is lekötött a tavaszi felkészülés jegyében. Arról már korábban beszámoltunk, hogy az NB III keleti-csoportjában érdekelt együttes nem vesz részt az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság nagypályás Téli Kupáján, helyette nívós ellenfelekkel meccsel Vígh Ferenc legénysége. Január 19 és február 23 között a Taksony, a Gesztely, a Tiszafüred, az SBTC, a Hatvan, a Mezőkövesd, a Putnok és a szlovákiai Losonc csapatai lesznek partnerek az erőgyűjtésben. Személyi kérdések is terítéken vannak a klubnál, több változás lesz majd a játékoskeretben. Konyecsik, Rjaskó, Pataki, Czéh, Kovács Gergő, Bohus és Kacsó nem marad a hevesi megyeszékhelyen, a legfrissebb információ szerint pedig Lakatos Béla intett búcsút a csapatnak. A kapitány NB III-as csoportunk élcsapatánál a Jászberénynél folytatja pályafutását. A rutinos védő 2017 tavaszától erősítette a piros-kékeket, új csapatával versenyben lesz a másodosztályú tagság kiharcolásáért.

Szintén az ESE-vel kapcsolatos hír, miszerint a játékosok, edzők és vezetők alapján szebbé szeretnék tenni a Karácsonyt másoknak. A klub ennek keretében adományokat, hozzájárulásokat gyűjt a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Gyermekosztálya részére. Ehhez a kezdeményezéshez örömmel veszik a segítséget. Elsősorban könyveket, plüssöket, kifestőket, társasjátékokat, lázmérőket, pelenkákat, tisztálkodási eszközöket és minden olyan egyéb dolgot gyűjtünk, amelyek kényelmesebbé teszik a rászorulók mindennapjait – áll az Eger SE közleményében. Az akció december 17-ig tart, azt követően utánpótlás csapatok kapitányai adják át az ajándékokat. A megmozduláshoz csatlakozott a Titánium Alapítvány, amely üdítőkkel és szaloncukrokkal egészíti ki az adományokat!
A felajánlásokat várják a klub edzőin, játékosain keresztül, valamint jelentkezhetnek a vezetes@egerse.hu e-mail címen is.


RG
Forrás: egerse.comKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel