Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hosszú_ arany, ezüst
2018-12-12 23:19:36
fantasztikus hajrá után jobb benyúlásával győzött a kínai Hangcsouban zajló rövid pályás úszó-világbajnokság 200 méteres pillangó döntőjében. 100 háton a második helyen zárt, mindössze hét századdal elmaradva Olivia Smoliga mögött.

Hú, a hátúszás végén teljesen ráúsztam a kötélre. Megmondtam tegnap, hogy ma az fog nyerni, aki nem megy rá a kötélre. Nagyon örülök az ezüstnek, de hogy ilyen közel volt az arany, az picit bosszantó. Azt viszont el kell ismerni, hogy előre aláírtam volna az ezüstöt.
A pillangó nagyon érdekes volt, mert Kelsi mindig nagyon erősen kezd, de most cseles volt, taktikát váltott, és a végét nyomta meg. A végén úgy éreztem, hogy nem nyertem, ezért nagyon örültem, amikor megláttam kiírva a nevem az első helyen.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel