Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Győzelemmel vonultak téli pihenőre NB-s csapataink
2018-12-12 13:47:27
Az őszi szezon utolsó fordulóját bonyolították le a napokban az NB-s férfi asztalitenisz bajnokságokban. Örömteli, hogy az Egri Városi Sportiskola NB I keleti-csoportjában, valamint a harmadik vonal észak-keleti régiójában érdekelt egysége győzelemmel tudta le a játéknapot, így sikerélménnyel vonulhat téli pihenőre. Az egri klub legmagasabb szinten jegyzett együttese - a HRT Spedition által szponzorált NB I-es gárda - hazai pályán 10-3-ra győzte le a Debrecen AK-t. A mieink húzóemberei Nagy Balázs és Jóna András voltak, akik az évad folyamán ugyan felejthető teljesítményt nyújtottak, de az utolsó mérkőzésre szépen összerakták magukat. Az NB III-ban érdekelt férfiak rangadót játszottak a bajnoki címért versenyben lévő Szerenccsel, és hatalmas csatában 10-8 arányban kerekedtek felül. A mezőny legeredményesebb játékosa Banok Tamás volt négy egyéni és egy páros meccs megnyerésével. A nemzeti bajnokságok január közepén folytatódnak.

Alacsonyabb szinten is asztalhoz álltak az EVSI egységei. A megye I. osztályban Lőrinciben szenvedett el 13-5-ös vereséget az Eger, ám így is listavezetőként várja a tavaszi folytatást. A megye III-as csapat csak gyerekekkel állt fel Andornaktályán és 17-1-re alulmaradt a házigazdákkal szemben.


Eredmények:

NB I
EVSI-Pálosi AK - Debreceni AK 10-3
Az egriek pontszerzői:
Nagy Balázs 2, Kovács Gábor 2, Pálosi Balázs 2, Jóna András 2 és a Pálosi-Jóna, Kovács-Nagy párosok.

NB III
EVSI-Pálosi AK - Szerencs VSE 10-8
Az egriek pontszerzői:
Győztek: Banok Tamás 4, Mohácsi Péter 2, Bedő Norbert 2, Gál Szabolcs 1 és a Banok-Mohácsi páros.

Megyei I. osztály
Lőrinci – EVSI-Pálosi AK 13-5
Az egriek pontszerzői:
Győztek: Tripa Alexandra 2, Hidvégi Gábor 2, Bánkuti Gábor 1

Megyei III. osztály
Andornaktálya – EVSI-Pálosi AK 17-1
Az egriek egyetlen pontszerzője:
Mezei BotondRG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel