Csodát tett a Liverpool

Három gólos hátrányt ledolgozva a Liverpool hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az angol csapat ellenfélre vár, a másik ágon az Ajax és a Tottenham küzd a döntőbe kerülésért


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Köszönet a FINA-nak
2018-11-18 23:14:05
Mégsem rendezi meg az Energy for Swim 2018 elnevezésű viadalt. A FINA fenyegetését követően az Olasz Úszószövetség úgy döntött, mégsem rendezi meg a december 20-21-i torinoi versenyt.
Cseh László is, aki finoman szólva sem repesett az örömtől a hír hallatán. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. A rövid pályás világbajnokságot kihagyom, így örültem volna annak, ha december végén tudok egyet versenyezni” – mondta a Borsnak Cseh László, aki hazánkból Hosszú Katinkával és Verrasztó Dáviddal együtt kapott meghívót a torinói viadalra.

„Csak annyit tudok erre mondani, köszönöm a FINA-nak. Megoldás helyett ismét csak büntetni akart, és egy jó kezdeményezés útjába állt. Nem értem, milyen kapcsolatban vagyunk mi pontosan a nemzetközi szövetséggel, azon kívül, hogy megszervez egy-egy világeseményt. Fordítva ülnek a lovon: nem mi vagyunk a FINA-ért, hanem ők vannak értünk. Ha mi versenyezni szeretnénk, akkor ők ne döntsenek másképp.”

A kétnapos versenyen összesen 2.1 millió dollárt (580 millió forintot) osztottak volna ki az úszók között. A részvételüket szerződéssel biztosító sportolók – például Hosszú, Cseh és Verrasztó – a megállapodás értelmében így is megkapják a felkínált pénzdíj felét, ám a nemzetközi klasszisok valószínűleg nem hagyják annyiban, hogy a FINA ezután is megfossza őket az anyagilag kimagaslóan jövedelmező lehetőségektől.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel