Puskás Arena nyitány

November 15-én este az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. A találkozó Gera Zoltán búcsúmeccse lesz.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Putnokon 2-0-ra kikapott az Eger
2018-11-17 18:48:21
Az NB III. őszi szezonjának 15. fordulójában nem sikerült pontot szerezni az Eger SE csapatának. Putnokon az első félidőben még jól zárt a védelem a mieink akarata érvényesült. A támadások is többször jelentettek veszélyt a hazai kapura. Az elmúlt hetek gyenge helyzetkihasználása sajnos a mai meccsen is visszaköszönt. A fordulás után az 54. percben Tóth Szabolcs megpattanó lövése, majd a 63. percben Katona Bence közeli fejese révén rezdült az egri háló. A 2 gólos hátrány ledolgozása már nem sikerült. így vereséget kellett elkönyvelni. A 89. percveb Farkas Krisztiánt második sárga lapja után kiállította a játékvezető.Vitányi László az Eger SE edző bosszankodva értékelte az összecsapást: - Az első félidőben ismét ordító helyzetet puskáztunk el, majd a szünet után két elkerülhető gólt kaptunk. A hazaiak igazolták hírüket, miszerint az egyik legjobb kerettel rendelkeznek a Keleti csoportban. Helyzet nélkül nyerték meg a mérkőzést. Sajnos, nálunk hetek óta tart a vesszőfutás a támadóknál, ezen egyelőre nem tudunk változtatni. Hátra van még egy forduló, ott próbálunk pontosan hazatérni. A gyöngyösiek 90. percben kapott góllal kaptak ki Nyírbátorban.


NB III Keleti csoportj, 15. forduló

Putnok FC - Eger SE 2-0 (0-0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 150 néző. V.: Jakab Árpád (Kovács B., Kovács Z.).

PUTNOK: Fülöp G. – Nyisalovits D., Tóth Sz., Zimányi Á., Katona B. (Madarász J., 82.), Czető M., Mahalek M., Süttő A., Constantinescu (Mezőssy L., 90.), Csicsvári M., Csirszki M. (Varga M., 86.). Edző: Koszta Péter.

EGER: Tajti B. – Debreczeni, Lakatos, Pataki (Fekete V., 67.), Lőrincz P. (Benke, 67.). Mikolka, Busai (Rjaskó, 67.), Titkó, , Farkas K., Vajda, Gresó. Edző: Vitányi László.

GÓL: Tóth Szabolcs (54.), Katona Bence (63.).

JÓK: Czető M., Mahalek M., Nyisalovits D.,Tóth Sz., Csirszki M., ill. Debreczeni D.

KIÁLLÍTVA
: Farkas K. (89.).

KOSZTA PÉTER: – Az első félidőben az Eger akarata érvényesült, a másodikban feljavultunk, lőttünk két gólt, amivel megérdemelten nyertünk.

VITÁNYI LÁSZLÓ: – Az első félidőben ismét ordító helyzetet puskáztunk el, majd a szünet után két elkerülhető gólt kaptunk. A hazaiak igazolták hírüket, miszerint az egyik legjobb kerettel rendelkeznek a Keleti csoportban. Helyzet nélkül nyerték meg a mérkőzést. Sajnos, nálunk hetek óta tart a vesszőfutás a támadóknál, ezen egyelőre nem tudunk változtatni. Hátra van még egy forduló, ott próbálunk pontosan hazatérni.

További neredmények: Nyírbátor - Gyöngyösi AK 1-0, Cigánd–ESMTK 0–2, Tiszaújváros –Füzesgyarmat 0–0, Salgótarjáni BTC–Debreceni EAC 1-2, Sajóbábony–Szolnoki MÁV 0-2, Tállya–DVTK II 1–0, Jászberény–Sényő FC 1–0.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel