Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Idén utoljára itthon, nosztalgikus rangadóval
2018-11-09 14:55:17
Az esztendő utolsó hazai bajnoki mérkőzését vívja vasárnap az Eger SE labdarúgó csapata az NB III keleti-csoportjában. Az őszi idényből még a vasárnapin kívül egy játéknap van hátra - akkor Putnokon vendégeskedik az ESE – azonban tavaszról előre hozzák a 16. kört is, amelynek keretében Tiszaújvárosba utaznak a piros-kékek. Maradjunk a soron következő ütközetnél, nosztalgikus párharcra kerül sor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Az Eger SE és a Salgótarjáni BTC csatája nem újkeletű, sajnálatos azonban, hogy manapság csak a harmadik vonalban számít rangadónak a meccs. Mindként fél számára fontosak a pontok. Az Eger, számára kedvezőtlen eredmény esetén akár a tizenegyedik helyre is visszacsúszhat, míg az SBTC-t komolyan fenyegeti a kiesés réme. Vígh Ferenc gárdája szeretne szép győzelemmel búcsúzni az egri közönségtől, ezért minden meg is tesznek Gresóék a 13 óra 30 perckor kezdődő találkozón.
Mindezt alátámasztja Vígh Ferenc nyilatkozata, amelyet a klub hivatalos portáljának (egerse.com) adott: utolsó hazai mérkőzésünkön is meg fogunk tenni mindent a győzelemért. Tudjuk a mérkőzés fontosságát és átérezzük a súlyát. De semmi plusz teher, csak annyit kérek, élvezzük a focit, de teljes odafigyeléssel. Aki nem ad ki mindent magából annak már nem kell többet jönnie. Nem vagyok a csapattal elégedetlen, de az utóbbi időben nem maximális a koncentrációnk, ami csak fejben dől el.


NB III keleti-csoport, 14. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2018-11-11 (vasárnap) 13 óra 30 perc
Eger SE – SBTC

Játékvezetők: Valu T. (Benkő R., dr. Ambrus D.)


A játéknap programja, tabella itt...
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel