Márton Anita bronzérmes

Címvédőként a harmadik helyen zárt 19 méteres dobásával Márton Anita a női súlylökők között a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon. A számot a bolgár Mavrodieva nyerte meg 19.12 méterrel
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Újra játékvezetői tanfolyam Heves megyében
2018-11-06 07:49:37
2018. november 23-án játékvezetői tanfolyam indul Heves megyében. Az elmúlt évben élénk érdeklődés mutatkozott régiónkban a kurzus iránt, mely lehetővé tette, hogy két helyszínen tarthatták az oktatást. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság JB elnökségének célja továbbra is, hogy minden szempontból a legfelkészültebb játékvezetőket delegálja a mérkőzésekre. A szelektálás elengedhetetlen ahhoz, hogy céljaik megvalósuljanak. Éppen ezért is szeretnék, ha minél többen csatlakoznának játékvezetői csapatukhoz. Az oktatók személye az elmúlt évihez képest nem változik. Gyöngyösön Urbán Eszter (FIFA játékvezető) és Varga Gábor (NB I-es asszisztens), Egerben pedig Kelemen Attila (volt FIFA asszisztens) és Szert Balázs (FIFA asszisztens) irányítása mellett zajlik a képzés. A 65 órás tanfolyam március végén zárul a vizsgákkal. A sikeresen teljesítők már a 2018/2019-as szezonban bekapcsolódhatnak a közös munkába.

Alapfokú Labdarúgó Játékvezető Tanfolyam
A tanfolyam kezdete: 2018. november 23.
A tanfolyam időtartama: 65 óra
Tervezett helyszínek: Eger, Gyöngyös
Várható befejezés: 2019. március


Részvételi feltételek:
- betöltött 14. életév
- erkölcsi bizonyítvány
- a tanfolyam díjának befizetése
- fizikai teszt feltétele az érvényes sportorvosi igazolás

A tanfolyam díja:
- Nappali tagozatos diákok részére: 20.500 Ft
- Felnőttek részére: 26.500 Ft
A tanfolyam díja magában foglalja a képzés díját, a vizsgadíjakat, A labdarúgás játékszabályai című könyvet, a képzés elvégzését igazoló okmányt.

Információk:
Rozsnaki Gábor
Telefon: 06-20-559-7960
Email: r.rozsigabi@gmail.com
Web (online jelentkezéssel): www.jatekvezetoleszek.hu
Facebook csoport: „Játékvezetői tanfolyam Heves megye” (lehet felvételt kérni a zárt csoportba, ahol folyamatosan hasznos információkhoz juthat az érdeklődő)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel