BL-győztes a Fradi!

Történelmi tett. A Ferencváros csapata története során először megnyerte a Bajnokok Ligáját. A hannoveri fináléban 10-10-es döntetlent követően ötméteresekkel 14-13-ra legyőzte a címvédő Olympiakoszt. Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - NB II-es csb: 2. az Egri Vasas-EVSI
2018-10-11 18:58:56
NOSZTALGIA. A sporttörténelmi 2007-es egri bajnokcsapat tagjai közül többen is szőnyegre léotek az NB II-es csb egri csoportküzdelmein. Gyöngy Attila, Lakatos András, Szucsik Tamás edzők együttesében a hajdani bajnokok közül Mischinger György, Nagy András, Madarasi Gábor, Tősi János Kun Mátyás 2018-ban is mérlegelt és szőnyegre lépett. Az eredetileg 4 csapatos csoportban a Baja előző nap jelezte, hogy létszámgondok miatt nem tud Egerbe utazni. A Szent Imre Általános Iskola Kossuth utcai tornatermében jó hangulatban kezdődött a 3 csapat körmérkőzése. A házigazda egriek mellet a budapesti Kertvárosi SE és az Abony lépett szőnyegre. Végeredményben a Kertvárosi SE végzett az első helyen és jutott tovább. A második hely jutott az Egri Vasas-EVSI-nek, a 3. az Abony csapata lett. Gyöngy Attila vezetőedző értékelésében kiemelte , hogy jó volt az új helyszin, jó hangulatban sportszerű versengéssel dőlt el a helyezések sorsa. A több korábbi válogatottal felálló Kertvárosi SE a várakozásnak megfelelően győzött.
" />Mi a tervezett 2. helyet nagy csatában megszereztük. Egyénileg kiemelném Varga Vilmos és Gyöngy Máté teljesítményét. Csala Dorián élete meccsét vívta a számára szokatlan szabadfogásban. Madarasi Gábor 85 kg-ban és Tősi János 98 kg-ban jól birkózott, de Kertvárosiak ellen már nem álltak szőnyegre. A legnagyobb elismeréssel értékelhetem Mischinger György birkózását, aki 6 éve nem versenyzett és emlékezetes meccseket vívott, óriási akaraterővel a maximumot nyújtotta. Sajnálom, hogy Dezsereczky István Győrből nem tudott időben hazaérni. Nagy élmény lett volna egri szőnyegen látni a szenior világbajnokot. Összességében nagyszerű birkózó délutánon vagyunk túl - értékelt Gyöngy Attila.

NB II-es csb., 2018.
Eredmények

Egri VSE - Abony 5-3 , 5-3.
Kertvárosi SE - Egri Vasas 6-2, 6-2.

Végeredmény:
1. Kertvárosi SE
2. Egri VSE
3. Abony.

A 2018-as egri csapat tagjai: Varga Vilmos, Gyöngy Máté, Csala Dorián, Mischinger György, Nagy András, Szabó Gábor, Bata Zalán, Madarasi Gábor, Kun Mátyás, Szanyi Gergő, Tősi János. Edzők: Gyöngy Attila, Lakatos András, Szucsik Tamás.


A TÖRTÉNELMI BAJNOKCSAPAT
2007. 1.
Egri VSE (Komáromi Ede, Fekete Tibor, Szanyi Szabolcs, Farkas Bálint, Szucsik Tamás, Mischinger György, Nagy András, Madarasi Gábor, Tősi János, Majoros Ármin Mózes, Kun Mátyás, Dezsereczky István. Edző: Gyöngy Attila, Lakatos András)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel