Márton Anita bronzérmes

Címvédőként a harmadik helyen zárt 19 méteres dobásával Márton Anita a női súlylökők között a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon. A számot a bolgár Mavrodieva nyerte meg 19.12 méterrel
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Még nagy falat a címvédő
2018-10-07 07:35:47
A Szeged elleni hétközi győzelmet követően vereséggel folytatta szereplését a ZF-Eger női vízilabda csapata az OB I-ben. Biros Péter edző tanítványait a címvédő UVSE 14-4-re verte a Hajós Uszodában. A nagyobb esélyekkel rendelkező hazaiak ellen viszonylag jól kezdte az ütközetet az egri csapat. Keszthelyi Ritáék nehezen találták a fogást, dícséretes, hogy a nagyszünetig csupán négy gólig jutott a bajnok. Igaz mi is csupán Kékesi révén találtunk be az első két felvonásban, azonban nem nézett ki rosszul a nagyórán a háromgólos újpesti vezetés. Térfélcsere után is kevés ellenállást fejtettünk ki támadásban, eközben pedig már beindultak a hazai nehéztüzérek. A harmadik negyedet 4-0-ra hozta le Benczúr Márton együttese, a negyedik felvonás elején pedig már tíz gól volt a különbség. A végén még három szép találatra az egri lányok erejéből is futotta, de így is 14-4-re alulmaradtunk. A tavalyi kiíráshoz képest lényegesen erősebb csapata van a ZF-Egernek, azonban a bajnoki aranyérmes még egyelőre túl nagy falatnak bizonyult. A soron következő találkozón nagyobb esélyünk lehet a pontszerzésre, jövő szombaton a Ferencváros jobban nekünk való ellenfél lesz. A legutóbbi kiírás negyedik helyezettje ellen pikáns rangadó várható.


Női OB I., alapszakasz, 2. forduló
UVSE - ZF-Eger 14-4 (2-0, 2-1, 4-0, 6-3)

Hajós-uszoda 100 néző. Játékvezetők: Marnitz M., ifj. Kenéz Gy.
UVSE: Gangl – Faragó 2, Szücs G. 1, Keszthelyi 5, Sevenich 1, Kiss E. 1, Mucsy M. 1. Cserék: Lantos, Peresztegi 1, Baksa, Koppány 1, Pál A. 1, Telek. Edző: Benczur Márton.
ZF-Eger: Horváth A. – Ráski 1, Tóth Cs., Miklós R., Szilágyi Sz., Somhegyi, Szilágyi D. Cserék: Kékesi 1, Kocsis Sz, Pullyblank, Szűcs P., Hlengiwe 2. Edző: Biros Péter.
Emberelőny/gól: 8/3. ill. 9/2.
Ötméteresek: 2/2 ill. –
Kipontozódott: Szilágyi D.

Biros Péter nyilatkozata az egrivizilabda.hu-nak:
– Ketté kell választani a mérkőzést első és második két negyedre. Támadásban és védekezésben sem találtuk meg azt a játékot, amit játszanunk kellett volna. Amikor voltak jó dolgaink, akkor kihagytuk a lehetőségeinket, de az első két negyedben még viszonylag jól védekeztünk, utána viszont elkerülhető gólokat kaptunk, ezért lett ez a nagyon nagy különbség a két csapat között. A jobb csapat nyert, ez nem is volt kétség, mi pedig megnézzük, hogy mik voltak a hibák.


A 2. forduló további eredményei:
FTC-Telekom – Budapesti Honvéd SE 21-4
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – Hungerit Szentes 14-5
BVSC-Zugló – Szeged SZTE 20-8
Szabadnapos: RB-TatabányaRG
Fotó: Nemes RóbertKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel