Kalmár Zsolt bokatörés

Több hónapos kihagyás vár Kalmár Zsoltra, aki bokatörést szenvedett a pénteki Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amely a Puskás Aréna avatása volt egyben. A Dunaszerdahelyen futballozó középpályás nem tarthat Cardiffba a magyar válogatottal, amely kedden a walesi csapattal vív sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzéstSportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Rasovics-show és fölényes diadal Szentesen
2018-10-04 09:08:19
Magabiztos győzelemmel kezdte a 2018/2019-es évadot a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Dabrowski Norbert legénységét kis előítéletekkel indítottuk Szentesre, hiszen a tavalyi kiírásban az erősebbnek tűnő egri együttes nagy nehézségek árán verte két góllal a házigazdákat. Félelmünk nem igazolódott be, fölényese diadallal tette le névjegyét a pontvadászatban a nyáron teljesen átalakított csapat. A 16-7-es vendég győzelmet hozó összecsapáson ellenállhatatlanul pólózott Sztrahinja Rasovics. A kerethez a legkésőbb csatlakozó szerb válogatott játékos mind a hét kísérletéből eredményesnek bizonyult, így hét góllal segítette csapatát a sikerhez. A Szentes végig lőtávolságon kívül volt, így elkerülték az izgalmak a párharcot. Az utolsó felvonás elején hét találat volt a differencia, amit sikerült kettővel megtoldani. A bűvös tízes differencia beállítása elmaradt, de így is várakozáson felül teljesítettek Hosnyánszky Norberték. Rasovics hét gólja mellett Vlahopulosz, Sánta és Gyárfás jegyzett egyaránt kettő-kettőt, de a Bukarestből igazolt montenegrói Murisics is megszerezte pályafutása első egri találatát. A ZF-Eger következő mikrociklulásának csúcspontja a Barceloneta elleni Bajnokok Ligája ütközet lesz.


Férfi OB I., alapszakasz, A-csoport, 1. forduló
Metalcom Szentes - ZF-Eger 7-16 (1-3, 3-5, 1-4, 2-4)

Játékvezetők: Mucskai Péter, Knézy Jenő
Szentes: György D. – Kiss K., Vörös V. 1, Nagy M. 3, Werner, Kuzmenko 1, Pellei F. Cserék: Kókai, Manojlovics 1, Hegedűs B., Somogyi, Tóth Gy., Pellei K. 1. Edző: Pellei Csaba.
ZF-Eger: Valics – Rasovics 7, Decker Á., Gyárfás 2, Hosnyánszky 2, Murisics 1, Vlahopulosz 2. Cserék: Csiszár – Lukács D., Sánta 2, Biros B., Avramovics, Tóth B., Kürti D. Edző: Dabrowski Norbert.
Emberelőny/gól: 10/1 illetve 8/5
Ötméteresek: 1/1 illetve 0
Kipontozódott: Hegedűs B., Lukács D.

Nyilatkozatok:

Pellei Csaba:

– Az Egertől ki lehet kapni, de nem így, ahogy ma mi tettük, éppen ezért csalódott vagyok a játékunk miatt. Tizenkét gólt kaptunk a kapásoldalról, ami ilyen szinten megengedhetetlen, a végére ráadásul a tartásunkat is elveszítettük.

Dabrowski Norbert:
– Jobb volt ez a mai meccs, mint, amit előzetesen vártam, tényleg nagyon rendezettek voltunk. Viszonylag kevés hibával játszottunk, szóval jól nézett ki a dolog. Hiába volt ez még csak az első bajnoki mérkőzésünk, most mégis véget ért ezzel egy szakasz, és elkezdünk egy másikat, aminek tetőpontja a Barceloneta elleni BL-meccsünk lesz.

Az A-csoport 1. fordulójában:
AVUS Szombathely - Budapesti Honvéd SE 9-11
KSI SE – FTC-Telekom és PVSK-Mecsek Füszért - BVSC-Zugló későbbre halasztva.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel