Puskás Arena nyitány

November 15-én este az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. A találkozó Gera Zoltán búcsúmeccse lesz.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Hétközi nyitányon az egri hölgyek és urak
2018-10-02 00:45:04
Szerdán megkezdik szereplésüket a ZF-Eger OB I-es csapatai. A 2018/2019-es idény első bajnoki összecsapását vívja városunk felnőtt női és férfi póló együttesei. A várva-várt nyitányon a Biros Péter edző vezette hölgyekért szoríthatunk hazai környezetben, akik a Szegedet fogadják. A Bitskey-uszodában 19 órakor startoló párharc során a győzelem megszerzésének reményében száll medencébe a nyáron megerősödött csapat. A férfiak idegenben esnek át a tűzkeresztségen. Dabrowski Norbert legényei az alapszakasz A-csoportjában a Metalcom Szentes otthonában vendégeskednek. A jelentős mértékben átalakult gárda játékereje még nem ismert, azonban az előző kiírás tizenegyedik helyezettje ellen jogos elvárás a hárompontos debütálás. A Kurcza-parti ütközet 18 órától veszi kezdetét a szentesi fedett uszodában.


Férfi OB I., alapszakasz, A-csoport, 1. forduló
Szentes, 2018-10-03 (szerda) 18 óra
Metalcom Szentes – ZF-Eger

Játékvezetők: Mucskai Péter, Knézy Jenő Márk

A játéknap további párosítása:
Szombathely – Honvéd
A KSI – Ferencváros valamint Pécs – BVSC mérkőzéseket a Fradi és a BVSC nemzetközi kötelezettsége miatt későbbi időpontokra halasztották.


Női OB I., alapszakasz 1. forduló
Bitskey-uszoda, 2018-10-03 (szerda) 19 óra
ZF-Eger – Szeged SZTE

Játékvezetők: Csanádi Zsolt, Kovács Bence

A játéknap további mérkőzései:

BHSE – UVSE 5-26 (korábban már lejátszották)
UVSE-Margitsziget - BVSC-Zugló
Tatabánya – Dunaújváros-Maarsk Graphic
Hungerit Szentes - FTC-Telekom


RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel