Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda - Ki állítja meg a Przemysl-t?
2018-09-27 21:12:27
A Heves Megyei Kosárlabda Szövetség, az Egri Városi Sportiskola és az Egri Kék Oroszlánok Kosársuli a hétvégén sorrendben 6. alkalommal rendezi meg a Bornemissza Kupa nemzetközi fiú utánpótlás kosárlabda tornát. A 2005-2006-os születésüek négyes tornáján a a lengyel Przemysl, a szlovákiai Nagymihály (Michalovce) és az ukrán Ungvár csapatán túl a házigazda EVSI-KOK csapata játszik a Balassi iskola tornatermében. Varga György főszervező tájékoztatása szerint az utánpótlás együttesek versengése mellett az elmúlt évtizedben kialakult sportbarátság ápolása és a testvérvárosi kapcsolat (Przemysl) erősítése is fő szempont. A külföldi csapatok már pénteken megérkeznek Egerbe és városnézés, strandlátogatás is szerepel a programban. A torna szeptember 29-én szombaton 9 órától magyar- szlovák ütközettel kezdődik. Az ünnepélyes megnyitót 10.30-tól tartják. Vasárnap délelőtt 2 mérkőzéssel és eredményhirdetéssel zárul. A torna esélyes a Przemysl csapata, akik az Európai utánpótlás Ligában is szerepelnek a legjobbjaiakkal. .

A TORNA PROGRAMJA
SZEPTEMBER 29., SZOMBAT

9.00: Eger–Nagymihály
10.30: Ünnepélyes megnyitó
11.00: Ungvár–Przemysl
15.00: Przemysl–Eger
16.45: Nagymihály–Ungvár

SZEPTEMBER 29., VASÁRNAP
9.00: Nagymihály–Przemysl
10.45: Eger–Ungvár
12.15: Eredményhirdetés, díjkiosztó

Képünkön a tavalyi All Star csapat

FOTÓ: Bajzát RafaelKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel