Puskás Arena nyitány

November 15-én este az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. A találkozó Gera Zoltán búcsúmeccse lesz.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Lemondott Bárány Attila
2018-09-25 14:28:48
Bárány Attila, az Egri Vízilabda klub ügyvezető elnöke, október 1-i hatállyal lemondott tisztségéről. Ezt a napokban megtartott rendkívüli elnökségi ülésen jelentette be, valamint levélben értesítette Eger Megyei Jogú Város Polgármesterét, Habis Lászlót. Bárány Attilát hét évvel ezelőtt választotta elnökének a klub közgyűlése. Azóta a tudatos szakmai építkezésnek köszönhetően az Egri Vízilabda Klub a világ élmezőnyéhez tartozónak vallhatja magát. A több mint száz éves egri vízilabda a legsikeresebb korszakát éli. Ezen túl személyéhez köthető, hogy infrastrukturálisan még soha ilyen fejlődésen nem ment keresztül a klub. Többek között vezető szerepet vállalt, a nemrég átadott Bárány uszoda teljeskörű újjáépítésében.

A 2018/2019-es bajnoki szezon előkészületei megtörténtek, így olyan klubot adhat át utódjának – akit, a szeptember 26.-ra összehívott közgyűlés megválaszthat -, amelynek nemcsak múltja, jelene, hanem jövője is van.

Bárány Attila ezúton fejezi ki köszönetét az elmúlt hét évben vele, törekvéseivel szorosan együttműködőknek. Eger város vezetőinek, a támogatóknak, az edzőknek, a játékosoknak, a gyermekeiket rájuk bízott szülőknek, munkatársainak, s az egri vízilabdát rajongásig szerető szurkolóknak.

Forrás: egrivizilabda.hu.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel