Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Rutinos DEAC vár az ESE-re
2018-09-14 10:00:49
A hetedik forduló mérkőzéseit rendezik a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A pontvadászatban érdekelt Eger SE együttese vasárnap délután a Debreceni EAC vendégeként lép pályára. A cívisek rutinos csapat hírében állnak, tele olyan játékosokkal, akik komoly élvonalbeli rutinnal rendelkeznek. Közülük a volt válogatott Nagy Zoltánnak, vagy éppen Ibrahima Sidibének jelentős nemzetközi tapasztalata is van. A DEAC alsóházi helyezése nem szabad, hogy becsapja Vígh Ferenc gárdáját. Fontos egyben önbizalomnövelő sikert arattak a mieink a Jászberény felett, visszakerült a megfelelő útra a piros-kék legénység. Hasonló koncentrációra lesz szükségünk, mint az előző mérkőzésen, akkor lehet esélyünk akár a győzelemre is – nyilatkozta az egri szakvezető. Vígh hozzátette: Galambosi elkezdte a héten az edzéseket, Révész azonban továbbra is sérült. A találkozót – mint ahogy a forduló további párharcait is – 15 óra 30 perctől kezdik a hét utolsó napján.


NB III keleti-csoport, 7. forduló
Debrecen, 2018-09-16 (vasárnap) 15 óra 30 perc
Debreceni EAC – Eger SE

Játékvezetők: Kátai G. (dr. Ambrus D., Köteles Cs.)

A játéknap további párosításai:
Cigánd – Nyírbátor
ESMTK – Sényő
DVTK II – Gyöngyösi AK
Szolnok – Füzesgyarmat
Sajóbábony – Putnok
Tállya – Tiszaújváros
Jászberény – SBTC

A bajnokság állása:


RG
Fotó: Agócs László (Egrifoci Média)
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel