Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Speciális jegyértékesítés a Veszprém-meccsre
2018-09-14 02:04:29
A Tatabánya és a MOL-Pick Szeged után újabb honi élcsapattal játszik bajnoki mérkőzést a DVTK-Eger a férfi kézilabda NB I-ben. A sorsolás szeszélyének köszönhetően az első négy fordulóban letudja Tóth Edmond legénysége a tavalyi kiírás három érmes csapatát. Jövő héten kedden a Telekom Veszprém teszi tiszteletét a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Immár három éve tudjuk, a bakonyiak vendégjátékát kíséri a legnagyobb érdeklődés. Ez nem csak városunkban van így, hanem országszerte jellemző. Az egri klubvezetés a szeptember 18-án, délután hat órától kezdődő összecsapás kapcsán speciális jegyértékesítési megoldásról döntött, amely a bérletes szurkolókat is érinti. A DVTK-Eger hivatalos portáljának tájékoztatása szerint a célunk egyértelmű: biztosítani szeretnék bérletes szurkolóikat a kiemelt megbecsülésről, illetve egyetlen jegyvásárló előtt sem kívánják becsukni a csarnok bejáratait a mérkőzés előtt.

A Tatabánya elleni mérkőzés előtt átvett utánpótlás, felnőtt, diák és nyugdíjas vagy támogatói bérlettel rendelkezők már átvehették ingyenesen jegyeiket a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A megmaradt jegyek értékesítése pénteken kezdődik, amelyet szintén 16 órától egészen 20 óráig az érdeklődők 1000 forintért vásárolhatnak meg elővételben ugyancsak az érsekkerti létesítményben. A mérkőzés napján – szeptember 18-án – már minden bizonnyal csak korlátozott számban lesznek elérhetők a belépők. A csarnok befogadó képessége 875 fő, a rendelkezésre álló helyekre azonban jóval nagyobb érdeklődés mutatkozik.
RG
Forrás: handballeger.hu
Fotó: Nemes RóbertKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel