Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – NB I-es újoncok rangadója az Eszterházy-csarnokban
2018-09-14 01:39:48
A harmadik mérkőzését játssza a női kézilabda élvonalban az Eszterházy SC együttese. Szombaton a Leányka úti Eszterházy-csarnokban újonccsapatok rangadójára kerül sor 18 órai kezdettel. Debre Viktor tanítványai a Mosonmagyaróvárt látják vendégül. Riválisuk az NB I/B nyugati-csoportjának bajnokaként szerzett jogot az NB I-es indulásra. Az egriekhez hasonlóan két vereséggel kezdték a pontvadászatot. A nyitó körben megszorongatták idegenben a Kisvárdát, a legutóbbi hétvégén pedig a papírformának megfelelően maradtak alul a Fradival szemben. A mieink sokat profitálhatnak a hazai környezetből. Örömteli, hogy játékban felvettük az első osztály ritmusát, hiszen az Érd, majd az MTK ellen sem voltak alárendelve Sári Barbaráék ellenfelüknek. Egyértelműen háromesélyes párharcra van kilátás. A mérkőző felek jól ismerik egymást, ugyanis a felkészülési időszakban kétszer is találkoztak. Az első egri összecsapást az Eszterházy nyerte, a visszavágót pedig a Mosonmagyaróvár. A mostani ütközet teljesen más lesz, mint az ezt megelőző kettő volt. valamelyik újonc elmozdulhat a holtpontról, persze döntetlen esetén mind a ketten rendelkezhetnek majd ponttal. Érdekes és izgalmas összecsapásnak lehetnek szemtanúi a kilátogató szurkolók, akik minden bizonnyal meg is töltik a Leányka úti csarnokot.


Női kézilabda NB I., 3. forduló
Eger, Eszterházy-csarnok, 2018-09-15 (szombat) 18 óra
Eszterházy SC – Mosonmagyaróvári KC SE

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

A játéknap további párosításai:
Kisvárda Master Good SE - Moyra-Budaörs Handball
FTC-Rail Cargo Hungaria - Alba FKC
EUbility Group-Békéscsaba - DKKA
Érd - MTK Budapest
Győri Audi ETO KC – DVSC
RG
Fotó: Kakuk Dániel (eszterhazysc.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel