Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Gyöngyös-Eger párharc a megyei bajnokságban is
2018-09-14 01:11:18
Az ötödik forduló mérkőzéseit rendezik a soron következő hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Szombaton hét összecsapást bonyolítanak le, s a hét utolsó napjára is marad egy párharc. A pontvadászatban újoncnak számító Berg System-ESE II a meglepetéscsapatnak számító Energia SC otthonában vendégszerepel. A gyöngyösiek Nagy Gábor edző irányítása mellett repülőrajtot vettek, négy kör alatt tíz pontot szorgoskodtak össze. A három egységgel rendelkező megyeszékhelyiekre ennek megfelelően nehéz ütközet vár. A hibátlan mérleggel listavezető FC Hatvan a Bélapátfalva legyőzésével folytathatja menetelését. Andornaktályán a Besenyőtelek, Makláron a Lőrinci, Felsőtárkányban az Egerszalók, Hevesen a Heréd, Pétervásárán pedig a Borsodnádasd vizitál. A vasárnapi egyetlen meccsen a Gyöngyöshalász a Füzesabonyt fogadja. A megyei II. osztályban is teljes kört rendeznek. A játéknap slágermérkőzésének a Markaz visontai vendégjátéka ígérkezik. Az Egerszólát, a Zagyvaszántó, a Domoszló és a Poroszló esélyesként várja hétvégi fellépését. A regionális harmadik vonalban északi rangadót bonyolítanak le, hiszen Istenmezejére a szomszédos Váraszó látogat. A mérkőzések mind a két napon 16 óra 30 perctől startolnak.


Hétvégi párosítások, játékvezetői küldés itt...


Tabellák, VB és FB határozatok itt...

RG
Fotó: Nemes Róbert (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel