Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Tizenöt gólos vereség a BL-csapat otthonában
2018-09-12 09:08:22
PAPÍRFORMA. A bajnoki címvédő MOL-PICK Szeged otthonában 42-27-re kapott ki a DVT-Eger. A K&H liga 3. fordulójának hétközi találkozóján a a Zágráb elleni vasárnapi BL-nyitány főpróbájaként nem adott esélyt az egrieknek. Juan Carlos Pastor vezetőedző együttese gólerős játékkal felülmúlta a vendégeket. Tóth Edmond, a DVTK-Eger vezetőedője: - Túl közel volt a mai meccs a hétvégi tatabányaihoz. Hétfőn nem pihentünk, kettőt edzettünk. Rosszkor voltunk rossz helyen, ez a Szeged már BL-formában van, átgázoltak rajtunk. Mindent megtettünk, örülök, hogy nem sérült meg senki tőlünk. Láthattuk, hogy milyen egy BL-topcsapat. A DVT-Eger csapatából Hegedüs Márk (4 gól), Takács Bence (6) és Bernatonis (6) nyújtott jó teljesítményt. A hazaiaknál Kaspárek (6), Sunajko (5). Rodriguez (5), Bodó (5) volt a legeredményesebb.


K&H liga 3. forduló
MOL-PICK Szeged - DVTK-Eger 42-27 (22-9)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1200 néző. Vezette: Réti, Szedmák.
MOL-PICK Szeged: Sego 1 - P. Rodríguez 5, Balogh 2, Bombac 4/2, Gaber 2, Bodó 5, Källman 1. Csere: Nagy M. (kapus), Maqueda 1, Blazevic, Sunajko 5, Bánhidi 1, Henigman 3, Canellas 5/2, Kaspárek 6, Zsitnyikov 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
DVTK-Eger: Lorger - Lezák 3, Rédei 1, Hegedüs 4, Kiss G., Bernatonis 6, Szepesi I. Csere: Repóth (kapus), Takács 6/1, Füzi 1, Dobó 2, Molnár, Vaskó 2, Tóth 1, Szepesi N. 1. Vezetőedző: Tóth Edmond.
Hétméteres: 4/4, ill 2/2.
Kiállítás: 2, ill. 6 perc.

Mestermérleg
Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője:
- Gratulálok az Egernek a Tatabánya elleni döntetlenjéhez. Keményen kezdtünk ma, nagyon jól védekeztünk, sokat futottunk és támadásban is jók voltunk. Meccsről meccsre jobb ritmusban játszunk, a következőn is így lesz, remélem folyamatosan tovább javulunk még. Kihasználtuk a mai meccset arra, hogy a juniorok és az újak több lehetőséget kapjanak. Utóbbiaknak több idő kell még, mert volt, aki sérüléssel bajlódott korábban.

Tóth Edmond, a DVTK-Eger vezetőedője:
- Túl közel volt a mai meccs a hétvégi tatabányaihoz. Tegnap nem pihentünk, kettőt edzettünk. Rosszkor voltunk rossz helyen, ez a Szeged már BL-formában van, átgázoltak rajtunk. Mindent megtettünk, örülök, hogy nem sérült meg senki tőlünk. Láthattuk, hogy milyen egy BL-topcsapat.

A 4. fordulóban , 2018. szeptember 18-án (kedden) 18 órától a Telekom Veszprém látogat a Kemény Ferenc Sportcsarnokba.

FOTÓ: Kocsis Alíz.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel