Szeged a kupagyőztes!

Trónfosztás. A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa debreceni döntőjében. A Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.
Bővebben itt...




























Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Asztalitenisz – Fölényes sikerrel kezdett NB I-es egri csapat
2018-09-10 15:18:44
Nagyszerű sikerrel kezdte meg szereplését a férfi asztalitenisz NB I-ben az EVSI Pálosi AK-HRT Spedition együttese. A keleti-csoport nyitómeccsén Pálosi Balázs edző tanítványai a Bem tábornok téren rendezett ütközet során 10-1 arányban múlták felül a Floratom Szegedet. A fölényes győzelemből három egyéni diadallal vette ki a részét Kovács Gábor, aki ráadásul Jóna András oldalán párosban is remekelt. Pálosi Balázs és Jóna két-két egyéni meccset nyert, valamint Nagy Balázs is hozott egy csapatbajnoki pontot. Az NB III-ban érdekelt férfi egység is megkezdte szereplését. Az Ózdon rendezett első találkozót 10-8-ra elveszítették a mieink. A fiatal Bedő Norberten az ég-világon semmi nem múlt, azonban négy egyéni és párosban szerzett győzelme is kevésnek bizonyult az összesítésben. A pontvadászatok egy hét kihagyást követően szeptember 21-én folytatódnak.


Eredmények:

NB I., leleti-csoport, 1. forduló
EVSI Pálosi AK-HRT Spedition - Floratom Szeged 10-1
Győztek:
Kovács Gábor 3, Pálosi Balázs 2, Jóna András 2, Nagy Balázs 1 és a Pálosi-Nagy, Jóna-Kovács párosok.

NB III, észak-keleti csoport, 1. forduló
Ózd - EVSI Pálosi AK 10-8
Győztek:
Bedő Norbert 4, Gál Szabolcs 2, Mohácsi Péter 1 és a Bedő-Gál páros.


A csapatbajnoki találkozók mellett Miskolcon utánpótlás régiós versenyen vettek részt a klub fiataljai. Mezei Botond U11-es kategóriában bronzérmet szerzett, míg Lamport Mátyás megnyerte a tizenhárom évesek viadalát.



RG








Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel