Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Szünet után összeomlás, Egerben is nyert a Dabas
2018-08-16 08:05:07
Negyedik nyári felkészülési mérkőzését játszotta szerda késő délután az Eger Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata. A Gyöngyös elleni hazai győzelmet követően a Dabastól idegenben kapott ki Tóth Edmond legénysége, majd a Cegléddel szemben is alulmaradtak a mieink. A Kemény Ferenc Sportcsarnokban lejátszott Dabas elleni visszavágón sem javult a statisztikánk, noha sokáig úgy volt, hogy sikerül a javítás. Nagyszerűen játszottak a mieink a találkozó első félidejében, nem is volt véletlen, hogy 16-10-es vezetésre tettünk szert a kétszáz néző előtt lejátszott tesztmeccsen. Kiváló védekezés, gyors kontrák, sok szép egyéni megoldás jellemezte együttesünket. A jó folytatás azonban elmaradt. A Dabas egyértelműen csapatunk fölé nőtt, jelentős hátrányukat ledolgozták, sőt a végjáték már szinte izgalommentes volt. Riválisunk 28-25-re diadalmaskodott.

Tóth Edmond edző a klub hivatalos portáljának beszélt a gondokról, amik a második játékrész összeomlásához vezettek:
-Szűkös a keretünk, nehéz forgatni a csapatot. Fizikálisan még nem vagyunk olyan állapotban, hogy hatvan percet végig bírjanak a meghatározó emberek. Ezen dolgozunk, számunkra a bajnokság érdemi része másfél hónap múlva kezdődik, addigra kell igazán formába lendülni.


Felkészülési mérkőzés:
Eger Eszterházy SzSE - Dabas KC VSE 25-28 (16-10)

Kemény Ferenc Sportcsarnok 200 néző. Játékvezetők: Medve, Tarnavölgyi.
Eger: Repóth – Vaskó 2, Rédei 3, Bajorhegyi 1, Kiss G., Hegedüs M. 4, Szepesi I. 1. Csere: Lorger (kapus), Takács 4 (3), Bernatonis 3, Lezák, Füzi 2, Dobó Zs. 2, Molnár B. 3, Tóth R. Edző: Tóth Edmond.
Dabas: Pallag – Országh 3, Perisics 1, Törteli 2, Szöllősi Sz. 3, Borsos 1, Kekezovics 3. Csere: Holló B. (kapus), Slachta, Halász L. 1, Bíró B. 2, Ács, Tokuda 12 (3), Zakics. Edző: Tomori Győző.
Hétméteresek: 3/3 illetve 3/3
Kiállítások: 10 perc illetve 6 perc
Az eredmény alakulása: 2-1, 5-2, 8-4, 12-6, 18-13, 19-19, 20-23
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel