Dzsudzsák marad

Szerződést hosszabbított Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbával – adta hírül a klub hivatalos közösségi oldalán. A magyar válogatott középpályás a 2019–2020-as idény végéig írt alá. Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teke - Szupeligás csapatok, világbajnokok Egerben
2018-08-09 22:30:11
Az egri Vilati Centerben lévő Tősi Pál Tekecsarnokban a szuperligás bajnoki bronzérmes Répcelaki SE, a szuperliga 10. helyezett szintén Vas megyei Balogunyom vendégeskedik a hétvégén. Az egri edzőtáborozás során szombaton délután egymással mérkőzik a két szuperligás csapat, majd vasárnap a 2 egri együttessel kiegészülve a tekeshop,hu torna keretében 4 csapatos versenyt rendeznek. A Barna Attila vezette, teke és bowling pályák építésével, karbantartásával, sporteszközök forgalmazásával foglalkozó egri cég névadó szponzorként támogatja a Répcelak SE-tekeshop.hu, a Vilati Eger SE és a Széchenyi SC-tekeshop.hu csapatokat. Vasárnap 8.30-tól Magyar Kupa rendszerben kezdődik a testvércsapatok részvételével megrendezett viadal. Mind a 4 csapatból 1-1 tekés lesz egyszerre a pályán. A 120 vegyes gurítás során pályára lép az ötszörös felnőtt világbajnok, bélapátfalvi díszpolgár Kakuk Levente, aki képes lehet a 666 fás pályacsúcs megjavítására is. Csapattársa Zapletán Zsombor is büszkélkedhet világbajnoki címmel. Zapletán a 2014-es pályaavatón nem hivatalos 670 fás eredményt ért el.
.
Az előző esztendőben az 5. helyen záró egri csapatoknál kevés változás volt a játékos keretben. Az NB I-es Vilati Eger SE július 24-én a tavaszi kerettel kezdte meg a felkészülést. Kun István edző szerint az edzéslátogatáson kell javítani, valamint a hétközben elvégzett munka minősége lehet a záloga az előrelépésnek. .
Az NB II-es Széchenyi SC-tekeshop.hu július végén kezdte meg a felkészülést. Pál József csapatvezető a 18 éves Komáromi Roland mellett a több évtizede együtt tekéző rutinos játékosokra számíthat. Változás az ifiknél történt, a tanulmányai miatt fővárosba költöző Tasi Ádám helyett a 16 éves újonc Tóth Balázs kap lehetőséget.

Augusztus 11-én szombaton délelőtt az országos szívbeteg sporttalálkozó keretében a tekések is megmérkőznek a helyezésekért.
.

A hagyományos Agria Kupa országos versenyt augusztus 25-26-ám rendezik meg, egy héttel a bajnoki rajtot megelőzően.

Felkészülési torna, vasárnap 8.30-14.30, Eger, Tősi Pál Tekecsarnok


Résztvevő csapatok:
Répcelak SE-tekeshop.hu (Szupeliga, 3.)
Balogunyom TK (Szuperliga, 10.
Vilati Eger SE (NB I. 5.)
Széchenyi SC-tekeshop.hu (NB II. 5.)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel