Minden jegy elfogyott


Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Cseh és Burián is döntős
2018-08-09 07:54:16
A Glasgow-ban zajló úszó Európa-bajnokságon az utolsó előtti napon Hosszú Katinka megvédte címét női 200 vegyesen. Szurkolhattunk három egri kiválóságnak is szerdán, és szerencsére jó eredményekből nem is volt hiány. A Németh Nándorral felálló mix 4x100-as váltó a hatodik helyet szerezte meg. Nándi a harmadik helyen adta át a Kozma Dominiknak, majd Jakabos Zsuzsanna következett. Az addigi hatodik pozíciót Verrasztó Evelinnek sikerült megtartania. Váltó csapatunk időeredménye 3:29.30 lett. Délután Cseh Lászlóért és Burián Katáért izgulhattunk, akik a középdöntőben voltak érdekeltek. Női 200 háton Kata a második legjobb idővel jutott fináléba. Nagyszerű úszással végig tapadni tudott az olasz Margherita Panzierára és fantasztikus egyéni csúcsot úszva (2:07.65) végül másodikként került döntőbe. Férfi 100 pillangón Cseh László a legjobb idővel (51.65) kvalifikálta magát a legjobb nyolc közé. Szintén sikerült a fináléba kerülés ebben a számban Milák Kristófnak. Laci a szokásos nem túl jó rajt után a második ötvenen óriásit hajrázva az ötödik helyről indult meg előre, és végül nyolc századdal nyerni tudott.

Cseh László örömteli nyilatkozatot tett az M4 Sportnak a döntőt követően. Az Egri Úszó Klub klasszisának a kétségei elmúltak, folytatja a pályafutását.
- A végén volt erőm hajrázni, de annyira ez még nem állt össze. Közepes volt. Szeretnék holnap egy jó első ötvenet úszni, aztán majd meglátjuk, mire lesz elég. A kétszáz után rájöttem, hogy úszni és edzeni szeretek, a versenyzéssel vannak még problémák, de ha van rá igény, akkor szeretnék a csapat tagja maradni továbbra is.

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel