Minden jegy elfogyott


Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Gyász – Ég Veled Tanár Úr
2018-08-02 09:40:26
Pótolhatatlan veszteség érte megyénk sportját. Életének 48. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Csomós Tamás. A labdarúgás minden szegmensében otthonosan mozgott. Nagypályán, futsalban, strandfociban játékosként és edzőként is sikert-sikerre halmozott. Sportpályafutása hosszú volt, élete viszont megdöbbentően rövidnek bizonyult. Tele volt tervekkel, szorgalmasan igyekezett kiteljesedni minden téren. A GYAK, az FC Eger, a Gyöngyöshalász, a Nagyréde korábbi focistájától, megyei gólkirálytól, 19-szeres futsal válogatottól, többszörös strandfoci országos bajnoktól, hivatását tekintve a Testnevelési Egyetem kancellár-helyettesétől mindenki fájó szívvel búcsúzik. A közösségi világháló tele van részvétnyilvánításokkal. A példás családapa, pedagógus, sporttárs, elveszítése hatalmas űrt okoz. Nyugodj békében „Csomi”.

Portálunk a nagyszerű sportember életútjának ismertetése helyett dr. Csomós Tamás közösségi oldalára érkezett megemlékezésekből szemezgetett.


A tanárom voltál, és az elmúlt néhány évben jó néhányszor szakmai támaszom...Nyugodj békében Csomós Tamás !

Nincsenek szavak!!!! Búcsúzom, de miért ilyen korán - Csomós Tamás??? Minden Tiszteletem és MINDENT KÖSZÖNÖK! Példás Sportember, Remek Tanár és Nagyon jó Édesapa!!!

Ez hihetetlen! :( Nyugodj békességben Csomi! Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk Tamás! Könnyű legyen néked a föld!

„Aki nem veszíti el a helyét, az sokáig él. Aki pedig meghal, de nem felejtik el, az halhatatlan.”

Számomra Tanár úr és a közös számvitel órák örökre halhatatlanok maradnak. Felfoghatatlan, ami történt

Fájó szívvel búcsúzom és mindent nagyon köszönök. Köszönöm, hogy a tanárom volt, köszönöm, hogy még én is „megszerettem” a számvitelt és köszönöm a rengeteg segítséget, amit kaptam. Kívánok a családnak megnyugvást, Tanár Úrnak örök nyugodalmat!

36 éves volt már, fiatal csapatot edzettem Gyöngyösön. Csomós Tamás Rédén focizott, hosszú évekig voltunk csapattársak, barátok. Télen megkerestem. Kellenél Csomika, gyere el fèl èvre. Ha kell beszàllsz, segitesz a fiataloknak, kell egy példakép. Rögtön bólintott!! Idegenben játszottunk, nagy hőségben égtünk 1-0ra. A 70.percben szoltam: Csomi bemész jo?..rúgsz egy gólt és megyünk haza. Kacsintott és bement.1-1 lett, a gólt Csomós Tomi rúgta a 87.percben... Én igy búcsúzom Tanár úr..ja és köszönöm mégegyszer! – Majzik Zoltán a GYAK korábbi edzője

Tisztelet és döbbenet, más most nem is jut eszembe, de hiszem: a jó embereket nem csak a földön, hanem az égben is szeretik és vàrják. Az angyalok vigyázzanak Rád Tamás!! Őszinte részvétem a családnak.

Kedves Csomi!!
Nagyon nehéz most írnom Neked, hiszen utoljára teszem. Nagyon sajnálom, hogy nem beszélhetek Veled. Azt viszont meg szeretném írni neked, hogy köszönöm, hogy kollégád, csapattársad és közös élményekben gazdag barátod lehetem. Sokat kaptam Tőled és BÜSZKE voltam, hogy egy csapatban játszottam Veled. Te vagy az IGAZI VEZÉR és GÓLKIRÁLY!!! Azt is sajnálom, hogy volt egy kispályás mérkőzésünk, ahol mondtam neked, hogy miért nem védekezel, ezért egy kicsit nehezteltél rám, de tudtam, hogy a következő találkozásunk során Te vagy aki Biztatni fog és megköszönni a gólpasszokat! NAGYSZERŰ EMBER VAGY AKIRE NAGYON SOKAN FELNÉZHETNEK ÉS PÉLDÁT VEHETNEK!!! A végén pedig annyit szeretnék irni hozzád, hogy 17 évesen amikor bemutatkoztam a felnőtt csapatban együtt kezdtünk a Dunakeszi csapata ellen és adtál egy gólpasszt és megdicsérted a teljesítményemet. Ez nekem nagyon sokat jelentett. Komoly motiváció volt, hiszen CSOMI dicsért meg!!! KÖSZÖNÖM!

Tanár Úr!! Még mindig csak a szavakat keresem. Felfoghatatlan.. Sajnos az oldaladon sosem játszhattam, de mikor megismertelek az első percben lenyűgözött az, amilyen Ember, Edző és Mentor vagy! Elképesztő, hogy ez történt! Hiszen mindig tele voltál energiával és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat tanultunk, tanultak tőled a fiatalok, de még a Veled egyidősek is!!! Ég Veled Csomi! Oda fent is gólkirály leszel

Drága Csomós Tamás Tanár úr, Drága Barátunk!
Ma reggel csörgött a telefonom… Szomorú hírt kaptam… Rólad volt szó… A nevedet hallottam és a legszomorúbbat: itt hagytál minket... Döbbentem néztem magam elé… Nem értettem, hogy lehetséges ez… Mi történt?? És miért pont Te?? És miért ilyen fiatalon?? Neked még nagyon hosszú éveken keresztül kellene köztünk lenned. A családodat támogatni, látni a gyerekeidet felnőni, a játékos társaiddal újabb feledhetetlen élményeket gyűjteni , a barátokkal vidám perceket tölteni.
De nem így történik….itt hagytál minket... Nem látjuk többé „A” Csomi-mosolyt, ami minden percben ott volt az arcodon, nem halljuk többé hangodat, nem halljuk optimista szavaidat bármiről is legyen szó az életben.
A Szőlőskert Nagyréde SC ezzel a képpel szeretne búcsúzni Tőled. Itt még a nagypályás labdarúgástól búcsúztattunk Téged, nem gondoltuk, hogy ilyen rövid időn belül végleg el kell búcsúznunk.
Nyugodj békében, soha nem feledünk el Téged, a rengeteg közös élménnyel együtt mindig itt leszel szívünkben!

Valaki végleg elmehet,
őrizd meg emlékét, és el ne feledd,
így majd veled lesz mindig, lelke szabadon száll,
vár a túlsó parton, hol nincsen határ. Nagyon fogsz hiányozni Tanár Úr!!!!


Csomós Tamás Temetéséről később intézkednek.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel