Márton Anita bronzérmes

Címvédőként a harmadik helyen zárt 19 méteres dobásával Márton Anita a női súlylökők között a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon. A számot a bolgár Mavrodieva nyerte meg 19.12 méterrel
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Férfi MEFOB: negyedik hely az Eszterházy Egyetemnek
2018-06-13 14:45:56
Negyedik helyen végzett az Eszterházy Károly Egyetem férfi kézilabda csapata a MEFOB hatos döntőjében. Az eseményt a hölgyek tornájával (itt bajnok lett az Eszterházy) együtt rendezték Győrben. A Magyar Egyetemi- és Főiskolai Országos Bajnokság fináléjában rendre ott vannak az egri intézmény hallgatói női és férfi vonalon egyaránt. Az Ács István edző által irányított együttesünk először 30-27-re verte a Szegedi Tudományegyetemet, majd 29-16-ra alulmaradtak a Testnevelési Egyetemmel szemben. Másnap a harmadik helyért szállhattak harcba Péter Attiláék. Sajnos a pécsiek 35-26 arányban bizonyultak jobbnak, így állhattak a dobogó alsó fokára. A végső győzelmet a Testnevelési Egyetem szerezte meg a házigazda Széchenyi István Egyetem előtt. A torna gólkirályi címe az Eszterházy Egyetemre került a 29 találatot jegyző Nagy Bendegúz jóvoltából.


MEFOB, férfi kézilabda hatos döntő
Győr

Az Eszterházy Egyetem eredményei:
Csoportmérkőzések:

Eszterházy Károly Egyetem - Szegedi Tudomány Egyetem 30–27 (17–11)
Eszterházy Károly Egyetem - Testnevelési Egyetem 16–29 (10–15)
3. helyért:
Eszterházy Károly Egyetem - Pécsi Tudományegyetem 26–35

A MEFOB végeredménye: 1. Testnevelési Egyetem, 2. Széchenyi István Egyetem, 3. Pécsi Tudományegyetem, 4. Eszterházy Károly Egyetem, 5. Szegedi Tudományegyetem, 6. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

Az Eszterházy Egyetem az alábbi csapattal vett részt a fináléban:
Kapusok: Mátrai Péter, Petróczi-Kis András. Mezőnyjátékosok: Nagy Bendegúz, Péter Attila, Bónis Dénes, Horváth Lóránd, Molnár Martin, Ács István, Keresztes Mihály, Szécsi Boldizsár. Csapatvezető Ács István.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel