Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – BL-jegyet jelenthet a gyorsaság a ZF-Eger szurkolóinak
2018-05-26 07:35:55
Gyorsnak kell lennie annak az egri vízilabda szurkolónak, aki szeretné élőben megtekinteni a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjét. A legrangosabb kontinentális sorozat fináléját június 7 és 9 között rendezik az olaszországi Genovában. Az egrivizilabda.hu honlap szerint az Európai Úszószövetség (LEN) illetékesei a napokban tájékoztatták az Egri Vízilabda Klubot a belépőjegyek elosztásáról, és azoknak árairól. Nem túl kedvező hír, hogy túlzottan sok tikett nem áll a sárga-kék szurkolók rendelkezésére, ezért azoknak, akik eddig nem jelezték jegyvásárlási szándékukat, sietniük kell, mert nem sok belépő maradt. Az olasz szervezők háromnapos bérletet bocsátottak ki, aminek ára 100 euró fejenként. Az egri klub jegyeit Szurkolói Klubtagjainak 25.000 forintért, míg mindenki másnak 30.000 forintért árulja. Azok a drukkerek, akik az előbbi körhöz tartoznak, az összeg befizetésével automatikusan kapnak egy külön erre az eseményre készített pólót. Ezt a felsőt egyébként bárki megvásárolhatja magának 5.000 forintért.

Jelentkezni kizárólag a info@egerwaterpolo.hu e-mail címen, vagy Láng Petránál a +36-70-930-9341-es telefonszámon lehet, egészen a készlet erejéig.

Az előző két kiírás budapesti hatos döntőjének esetében könnyebb helyzetben voltunk, hiszen a szervezőbizottság is magyar volt. Ez esetben elég nehézkes az információáramlás, ami nem könnyíti meg a dolgunkat. Tudjuk azt is, hogy a kiutazni kívánó szurkolóink számára sem egyszerű így a helyzet, mindenesetre mi mindettől függetlenül köszönjük a megértést, és bízunk benne, minél többen találkozunk a helyszínen – írja hivatalos oldalán az Egri Vízilabda Klub.

A ZF-Eger együttese a legjobb négy közé jutásért elsőként a spanyol CNA Barcelonetával mérkőzik meg. A remélhetőleg sikeres negyeddöntőt követően, az Olymapiakosz Pireusz – Spandau 04 Berlin meccs győztesével csaphatnak össze másnap a Dabrowski-tanítványok.


RG
Forrás: egrivizilabda.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel