Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás - Budapest bajnokság: csapatban első az EVSI
2018-05-17 11:45:53
LEGEREDMÉNYESEBB CSAPAT. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség Budapesten a Madárfészek Akadémia ökölvívó csarnokában rendezte meg a Budapest bajnokságot. Az Egri Városi Sportiskola versenyzői hat arany és két ezüst érmet szereztek. Aranyérmet szerzett Varga Viktória (serdülő 60 kg), Kovács Petra (serdülő 66 kg), Szekeres Blanka (junior 52 kg), Ádám Viktoria (junior 75 kg), Jakab Kitti (ifjúsági 48 kg), Oláh Eszter (elit 69 kg). Ezüstérmmel gazdagodott Csorba Csenge (serdülő 50 kg), Bárdos Zsófia (elit 81 kg). A LEGEREDMÉNYESEBB CSAPAT címet az Egri Városi Sportiskola kapta. A mérkőzések mellett fontos eseménynek is szemtanúi lehettek a versenyre kilátogatók. Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke egy különleges plakettet adományozott olyan, a magyar bokszéletben kiemelkedőt nyújtott edzőknek, versenyzőknek, szövetségi munkatársaknak, akiknek munkássága nyomán épülhetett a hazai ökölvívás.

Az Észak-magyarországi Régió (ÉMR) színeiben az Egri Városi Sportiskolások ringbe léptek Pozsonyban a Szlovák Liga küzdelem sorazatának III. fordulójában.
Az egri, szikszói és miskolci versenyzők kitettek magukért, 6 arany (Jakab Kitti, Kovács Petra, Oláh Eszter (EVSI), Puporka Ádám (EVSI), Herczeg Zalán - szikszó és Varga Beáta - Miskolc), 4 ezüst (Herczeg Virág - Szikszó, Jakab Imre, Szöllősy Richárd (EVSI), Csorba Csenge (EVSI) és 2 bronz érem (Balogh Martin (EVSI) és Szobota Szabolcs - Szikszó) kerülhet a hazai vitrinekbe.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel