Csodát tett a Liverpool

Három gólos hátrányt ledolgozva a Liverpool hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az angol csapat ellenfélre vár, a másik ágon az Ajax és a Tottenham küzd a döntőbe kerülésért


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Tavaszi régiós edzőtábor 94 ifjú sportolóval
2018-04-08 22:39:25
Egerben, az Egri Városi Sportiskola jóvoltából ideális helyszín és körülmények várták a 79 sportolót és 9 edzőt, akik 11 szakosztályból érkeztek a Balassi Iskola tornatermébe. Őket egészítette ki, 15 egri versenyző és 3 edző. Így összesen 94 sportoló vett részt az edzéseken, a négy szőnyegen. Gyöngy Attila táborvezető tájékoztatása szerint a három napos tábor szakmai programjáért Madarasi Gábor volt a felelős. Birkózó múltja és képesítése, feltétlen alkalmassá teszik a feladatra,melyet a foglalkozások alatt, be is bizonyított. Gyakorlatilag , minden jelenlévő edző,tevékenyen részt vett az edzések lebonyolításában. Mind a hat edzésen, más tartotta a bemelegítést,de a fogásgyakorlások közben is segített mindenki,a helyes végrehajtás elsajátításában. Főként Juhász Sándor,, Szucsik Tamás és Horvát Gyula segítette a szakmai munkát. A birkózó szövetség által ajánlott fogásanyagot teljes egészében átvették a résztvevők. A harmadik napon, több másod és harmad szándékú technikát is átvettünk. Mostanra jutottunk el odáig, hogy azok a gyerekek,akik rendszeres résztvevői a táboroknak,már nem jelent problémát,az alap technikák hibátlan bemutatása .Először voltak felváltva kötött és szabadfogású edzések,amik egyáltalán nem kavarták meg a gyerekeket. Külön öröm, hogy Bódi József (Adács), Bacsó Alex (Bekecs), Strehling András (Hidasnémeti) is aktívan segítette az edzéseket,a fent említetteken kívül.

Gyöngy Attila kiemelte, hogy minden gyerek ismer mindenkit, így sokkal barátságosabb hangulat volt az egész tábor alatt,mint az első táborok folyamán. Sajnos különböző okok miatt nem küldött versenyzőt Abaújszántó, Hajdúnánás, Szerencs, Bököny, Mezőcsát, Tiszakécske, Zagyvaszántó. A jelenlévők viszont rengeteget profitáltak az edzéseken elhangzottakból. Kétség sem férhet ahhoz, hogy ez volt eddig a legjobban sikerült tábor, mint szakmai és fegyelmi szempontból is. Egyértelműen hasznos, hogy eleve válogatott gyerekek érkeztek, így jobban haladtunk az anyaggal és sérülések sem tizedelték a társaságot, amik korábban a fáradtság miatt voltak. Küzdő birkózás közben sem voltak akkora különbségek a gyerekek között, így sokkal izgalmasabb meccsek alakultak ki. Külön öröm volt számomra,az is,hogy többen maradtak az edzések után kötelet mászni és erősíteni.
A legtöbb versenyzőt a Diósgyőr és fiók egyesülete(Bekecs) adták(22),majd a Téglagyár(18),Eger(15) és Adács(10) következett.

Résztvevő edzők, klubok:

Gyöngy Attila Tábor vezető,Eger
Madarasi Gábor Szakmai vezető Eger
Szucsik Tamás Eger
Jenei Károly Gyöngyös
Kónya Lajos KVSE
Pocsai István Nyírsport
Juhász Sándor DBC
Kobzi József Adács
Bacsó Alex DBC,Bekecs
Bódi József Adács
Stehrling Sándor Hidasnémeti
Horvát Gyula TéglagyárKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel