Minden jegy elfogyott


Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Otthon a Hatvan, utazik az ESE és a Tárkány
2018-04-06 09:05:13
A 22. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Szombaton öt párharcra kerül sor, a hét utolsó napjára pedig kettő találkozó marad. Az élcsapatok közül egyedül az FC Hatvan játszik hazai környezetben, a Felsőtárkány és az Eger utazik soros riválisához. A legutóbbi játéknapon rangadót nyert hatvaniakhoz az a Maklár látogat, amely szervezettségével egészen biztos, hogy rágós falat lesz. A Felsőtárkány Hevesen lép pályára. az esélyek a „sárkányok” mellett szólnak, de Besenyeiék nem fogják olcsón adni a pontokat. A papírforma alapján a legkönnyebb meccs az Egerre vár, amelynek kötelező kategóriába tartozik az újonc Energia SC legyőzése még vendégként is. Ami a további mérkőzéseit illeti: Borsodnádasdon az Egerszalók, Heréden a Besenyőtelek, Bélapátfalván a Pétervására, Andornaktályán pedig a Gyöngyöshalász vendégszerepel.

A megyei II. osztály nyugati csoportjában csúcsrangadóra kerül sor. A listavezető Lőrinci közvetlen üldözőjét a Zagyvaszántót fogadja. Keleten az Eger SE II Mátraderecskén köszörülheti ki a Tarnaméra ellen elszenvedett csorbát.

A megyei I és II. osztályú felnőtt mérkőzések mind a két nap esetében 16 óra 30 perctől startolnak. A megyei III. osztályú találkozók egységes kezdési időpontja 17 óra lesz.


A hétvégi felnőtt mérkőzések párosításai, játékvezetői küldés itt...RG
Fotó: Agócs LászlóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel