Márton Anita bronzérmes

Címvédőként a harmadik helyen zárt 19 méteres dobásával Márton Anita a női súlylökők között a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon. A számot a bolgár Mavrodieva nyerte meg 19.12 méterrel
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Győzelem a fővárosban, két ponttal vezet az EKESC
2018-03-11 02:27:17
Rangadót nyert az Eszterházy KESC női kézilabda csapata az NB I/B keleti-csoport, 19. fordulójának szombati mérkőzésén a fővárosban. Az egriek 29-23 arányban győzték le az Építők-csarnokban házigazda Szent István-OTP együttesét. Az első és második helyezett párharca előtt az egyetemisták egyetlen ponttal előzték riválisukat, így egy fővárosi siker az EKESC listavezető pozíciójának elveszítését jelentette volna. Szerencsére ez nem valósult meg, jó játékkal, szép győzelmet arattak Debre Viktor tanítványai. Ráerőltették akaratukat a rutinos játékosokból álló Szent Istvánra, akik a kezdetektől futottak az eredmény után. Kisebb hullámvölgyei azért akadtak az Eszterházynak, de ez egy ilyen rangadón szinte természetes. A jó védekezés megalapozta az eredményes támadójátékot. Sári Barbara, Petrovics Gerda és Iván Emese szép gólokkal segítette a csapatot. A második felvonás derekán szorongatott ugyan a hazai együttes, de szerencsére tudott újítani az EKESC, így nem lett probléma. Sőt a végjáték már izgalommentes volt, így a sikert magabiztos teljesítménnyel érték el a mieink.

Az Eger úgy vezet kétpontos előnnyel a bajnokságban, hogy követlen üldözőivel letudta mérkőzéseit. Persze mindez nem jelent automatikus bajnoki címet, de kétségtelenül komoly lépéselőnyben vannak lányaink.


NB I/B, keleti-csoport, 19. forduló
Szent István OTP - Eszterházy KESC 23-29 (14-16)

Budapest, Építők-csarnok 200 néző. Játékvezetők: Ónodi E., Őri E.
EKESC: Győrffy – Bocsi, Iván E. 5, HANCZVIKKEL 2, KOBELA, Buzsáki 4, SÁRI 11 (6). Cserék: Leiner – MOLNÁR N. 1, Vesztergombi 1, PETROVICS 5. Edző: Debre Viktor.
Hétméteresek: 6/3 illetve 6/6
Kiállítások: 2 perc illetve 12 perc
Az eredmény alakulása: 1-2, 5-6, 7-10, 14-16, 17-18, 18-20, 20-22, 22-27

A játéknap további eredményei:
PC Trade Szeged KKSE – Nyíradony VVTK 27-23
Hajdúnánás SK – Gödi SE 26-41
Gyömrő VSK – Orosházi NKC 23-34
Vasárnap:
Pénzügyőr SE – Kispest NKK
Kézilabda Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC
Szentendrei NKE – NKK BalmazújvárosRG
Fotó: eszterhazykesc.hu
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel