Minden jegy elfogyott


Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás - 68. Bornemissza Emlékverseny - 21 nemzet 300 sportolója
2018-03-05 19:39:51
UTÁNPÓTLÁS VIZSGA. A cél nemes: Megemlékezni Bornemissza Gergelyről, az Egri vár 1552. évi török ostromának, hős hadnagyáról, valamint lehetőséget biztosítani a junior és ifjúsági korcsoportú versenyzők számára, hogy tudásukat megmutathassák. Válogató verseny a korosztályos világversenyekre. Három kontinens, 21 országának 300 versenyzője lép szorítóba a 68. Bornemissza Gergely Nemzetközi Utánpótlás Emlékversenyen. Soha ilyen erős mezőny nem volt a viadal 1950 óta íródó történelmében. Többek között a kazah, amerikai, orosz, olasz válogatott legjobb junior és ifjúsági bunyósai érkeztek Egerbe. A magyarok közül a válogatottságra pályázók válogató versenye is lesz a rangos egri sportesemény, amely az AIBA versenynaptárában is szerepel. A Kemény Ferenc Sportcsarnokban 2 ringben kedden 15 órától kezdődnek az előcsatározások. Az elődöntőket csütörtökön rendezik, a döntőket pénteken délután láthatja az érdeklődő közönség. A mérkőzések megtekintése ingyenes. A verseny rendezője a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, Egri Városi Sportiskola és az Észak – Magyarországi Ökölvívó Régió Központ. Főtámogató Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Korosztályok:
Fiú ifjúsági (10 súlycsoport)
Fiú Junior (13 korcsoport)
Női ifjúsági (4 súlycsoport)

A résztvevő országok: Anglia, Ausztria, Bosznia - Hercegovina, Dánia, Fehéroroszország, Hollandia, Kazahsztán, Koszovó, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Szlovákia, USA, Svédország, Finnország, Spanyolország, Magyarország, Oroszország, Horvátország.

A házigazda Egri Városi Sportiskola (EVSI) együttesét öt-öt junior és ifjúsági korú, valamit három lány versenyző képviseli.

A négynapos verseny tervezett programja a következő:

2018. március 6. (kedd):

Mérlegelés és orvosi vizsgálat: 8.00 – 11.00-ig (Kemény Ferenc Sportcsarnok)
Sorsolás: 12.00 óra
Mérkőzések kezdési időpontja: 15.00 óra

2018. március 7. (szerda):

Mérlegelés és orvosi vizsgálat: 8.00 – 9.00-ig (Kemény Ferenc Sportcsarnok)
Mérkőzések kezdési időpontja: 15.00 óra

2018. március 8. (csütörtök):
Mérlegelés és orvosi vizsgálat: 8.00 – 9.00-ig (Kemény Ferenc Sportcsarnok)
Elődöntő mérkőzések kezdési időpontja: 16.00 óra

2018. március 9. (péntek):
Mérlegelés és orvosi vizsgálat: 8.00 – 9.00-ig (Kemény Ferenc Sportcsarnok)
Mérkőzések kezdési időpontja: 16.00 óraKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel