Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Fordulás után robbantottak az egri lányok
2018-02-22 01:43:40
A várakozásoknak megfelelően három ponttal gazdagodott a ZF-Eger női vízilabda csapata a fővárosban szerda este. Az első osztályú pontvadászat alapszakasz 17. fordulójában lejátszott mérkőzésen Biros Péter tanítványai 17-6-ra verték a hazai medencében szereplő UVSE-Margitsziget együttesét. A mieink esélyesként úsztak ki alsóházi riválisuk ellen a Hajós Uszodában. Az első két felvonás nehézkesen alakult a mieink számára. Az 4-1-es vezetés még a papírformát igazolta, utána azonban az újpesti fiatalok fordítottak. Nagyszünetre nagyjából helyére állt a világ rendje, 7-5-ös egri előnyt mutatott az eredményjelző. Fordulás után már egyértelműen kiütközött a tudáskülönbség. Somhegyi, Games és Ráski vezetésével tetszés szerint értük el találatainkat, eközben rendre hatástalanítottuk a házigazdák erőtlenné váló próbálkozásait. A tizenegy gólos különbség reálisnak mondható a csapatok között. A győzelemmel megmaradt a matematikai esély az alapszakasz negyedik helyének megszerzésére, ehhez azonban hatalmas bravúrra lesz szükségük az egrieknek, hiszen a záró körben hét góllal kellene legyőzni március 3-án a Ferencvárost.


Női OB I., 17. forduló
UVSE-Margitsziget - ZF-Eger 6-17 (1-2, 4-5, 1-4, 0-6)

Budapest, Hajós-uszoda, 100 néző. Játékvezetők: Balázs G., Tordai G.
UVSE-Margitsziget: Drajkó – Lehoczky, Telek D., Baksa V., Faragó K. 4, Lantos K., Koppány. Cserék: Gálicz, Vida 1, Pál A., Hajdú R. 1, Kurucz, Forgács L. Edző: Áts Bertalan.
ZF-Eger: Horváth A. – Kékesi 2, Szilágyi Sz. 1, Miklós R., Ráski 4, Games 4, Somhegyi 6. Cserék: Molnár D., Kocsis Sz., Libercz, Szűcs P., Katona Zs. Edző: Biros Péter.
Emberelőny/gól: 10/1 illetve 11/5
Ötméteresek: 4/3 illetve –
Kipontozódott: Kurucz a 21, Miklós R. a 22. percben.
Kiállítva (végleg cserével): Pál A. a 17. percben.

A játéknap további eredményei:
UVSE - BVSC-Zugló Diapolo 8-4
Tatabánya - Racionet Honvéd 5-3
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics - Hungerit Szentes 10-7
FTC - Szegedi TE Taylor&Nash 13-6


RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel