Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Angyal, Bedő és Kovács Gergő is játszhat EK-selejtezőt
2018-02-13 07:37:50
A magyar férfi vízilabda válogatott hétfőn megkezdte a közös munkát. A Märcz Tamás irányította gárda tizennyolcas kerettel szerdáig a fővárosban portyázott, ahol erőnléti edzések, majd vízi tréning szerepelt a programban. Csütörtöktől Kecskeméten Európa Kupa-selejtezőn lesz érdekelt nemzeti csapatunk, ahol négy nap alatt négy mérkőzést vív. A nyitónapon Grúzia, pénteken Románia, szombaton Spanyolország, a hét utolsó napján pedig Franciaország lesz az ellenfél. A csoportból az első három helyezett kerül az Európa Kupa áprilisi Nyolcas Döntőjébe. A szövetségi kapitány tizenöt pólóst nevezhet a kecskeméti tornára, tehát egy utolsó keretszűkítés még vár a válogatottra. A ZF-Eger együtteséből három fiatal várja a bizonyítási lehetőséget. Angyal Dániel, Bedő Krisztián és Kovács Gergő tagja jelenleg a bő keretnek. A legtöbb pólóst (5) a bajnok Szolnok és az FTC adja. Az OSC-ből kettő, a Honvéd-Miskolc-BVSC trióból pedig egy-egy fő látogatja a foglalkozásokat.

A bő keret:

Kapusok: Decker Attila (Honvéd), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Eger), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Német Toni (FTC), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Salamon Ferenc (OSC), Török Béla (BVSC), Vadovics Viktor (Miskolc), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok).


Férfi Európa Kupa, selejtező, A-csoport,
Kecskemét

A program:

2018. február 15., csütörtök

Románia - Franciaország, 18:30
Magyarország - Grúzia, 20:00

2018. február 16., péntek
Grúzia - Spanyolország, 18:30
Magyarország - Románia, 20:00

2018. február 17., szombat
Románia - Grúzia, 10:00
Franciaország - Spanyolország, 11:30
Grúzia - Franciaország, 18:30
Magyarország - Spanyolország, 20:00

2018. február 18., vasárnap
Spanyolország - Románia, 10:00
Magyarország - Franciaország, 11:30RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel