Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Szellő - Gracsov
2018-02-12 21:56:13
Tökéletesen felkészülten várja az orosz Gyenyisz Gracsov elleni pénteki összecsapást Szellő Imre, a Boksz Világszervezet (WBO) cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka.

"Ilyen hosszú, összesen 13 hetes felkészülésem még soha nem volt, és minden eddiginél több menet sparring van bennem. Tökéletesen felkészültem a mérkőzésre" - idézte Szellő Imrét a gálát is rendező Felix Promotion.
Hozzátette, szeretné befejezni a mérkőzést az első adandó alkalommal, de arra van szükség, gond nélkül végigbokszolja a tíz menetet. Szellő úgy fogalmazott, Gracsov kiváló bunyós, azonban "a mostani formám alapján nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, ami neki kedvezne".
A cirkálósúlyú párharcra már vasárnap Budapestre érkezett az Egyesült Államokban élő 35 éves Gracsov, aki 2013 márciusában, az addig veretlen Erdei Zsoltot győzte le profi pályafutása utolsó mérkőzésén.
Az orosz bokszoló - aki eddigi profi karrierje során 16 győzelme mellett öt vereséget szenvedett és egy döntetlen ért el - elmondta, Szellő Imrét jó, tapasztalt bunyósnak tartja, azonban véleménye szerint ő maga erősebb és gyorsabb.
A nyilvános, hivatalos mérlegelésre a budapesti Aréna Plazában kerül sor a rendezvény előtti napon, csütörtökön 17.30-kor.
A főmérkőzésen túl további hét összecsapást láthat majd a közönség, s ezek közül három is címmérkőzés lesz.
A budakalászi sportcsarnokban sorra kerülő gálát az M4 Sport közvetíti.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel