Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Négyen már szerződést hosszabbítottak, visszatér Valics Bence
2018-02-12 18:32:34
Még csak a klubszezon közepén járunk, azonban az Egri Vízilabda Klubnál zajlanak az egyeztetések az új keretet illetően. Nem újdonság ez, valamennyi élcsapat vezetése ezen (is) fáradozik manapság. A ZF-Eger háza-táján is tudtak újdonságokkal szolgálni a klub hivatalos honlapján. A portál beszámolt arról, hogy a csapat három meghatározó játékosa Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám és Angelosz Vlahopulosz meghosszabbította szerződését. Az is véglegesnek tekinthető, hogy nyártól a szakmai irányító személye sem változik, azaz a vezetőedző továbbra is Dabrowski Norbert lesz. Az első érkező személyéről korán lerántották a leplet. Visszatér nevelőegyesületéhez Valics Bence. A fiatal kapus korábban – Szécsi Zoltán makacs sérülése miatt – volt már elsőszámú hálóőr is a csapatnál. Bravúros teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, szinte berobbant a honi élvonalba. Tengerentúli tanulmányai miatt került kissé látókörön kívül, azonban folyamatosan edzésben van, és nívós meccseket játszik jelenleg is az Egyesült Államokban. Cél, hogy az elkövetkező időszakban is európai élcsapat legyen a ZF-Eger.

Valóban nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk a közös folytatásról Valics Bencével, mert mindig jó érzés, amikor olyan emberek térnek vissza, akik egykoron innen indultak. Elsőként mégis Dabrowski Norbert személyét említeném meg, hiszen vezetőedzőnk remek és eredményes munkát folytatott az elmúlt években, akinek irányításával a közös folytatás során is hasonlóan szép időszakban reménykedhetünk. El kell mondanom, nagyon fontosnak tartottuk Hosnyánszky Norberttel, Decker Ádámmal és Angelosz Vlahopulosszal ideje korán megállapodjunk, hiszen komoly értékei az egri vízilabdának. Természetesen a keret többi tagjával is folyamatosak az egyeztetések, hiszen azon vagyunk, hogy a csapat gerince mindenképp egyben maradjon. Fontosnak tartottuk, hogy a már hosszabbítottak, illetve az eddigi egyetlen érkező személyét bejelentsük, hiszen olyan embereket sikerült megnyernünk a közös folytatásra, aki mind szakmailag, mind emberileg nagyon fontosak klubunk filozófiáját illetően – nyilatkozta a klub hivatalos portáljának (egrivizilabda.hu) Bárány Attila ügyvezető elnök.


RG
Forrás: egrivizilabda.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel