Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Hétközi elődöntők a Téli Kupában
2018-02-12 17:36:08
Végjátékához érkezett a Téli Kupa küzdelemsorozata. Szombaton eldől, hogy melyik csapat nyeri az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság által szervezett nagypályás, műfüves viadalt. A hagyományos sorozat huszonegy együttes részvétele mellett, négy helyszínen startolt el január közepén. A negyeddöntők győztesei szerdán csatáznak a fináléba kerülésért. Egerben a Felsővárosi Sporttelepen az Energia SC-t felülmúló Felsőtárkány a Markazt búcsúztató Besenyőtelekkel csap össze, míg Gyöngyösön a Recsk csapatán könnyedén túljutó Jászárokszállás ellenfele az a Gyöngyöshalász lesz, amely a négy közé kerülésért rendezett összecsapáson a Mátraballát verte. Mindkét találkozón 17 óra 30 perces kezdettel indul útjára a labda. Ami a szombati programot illeti: a Téli Kupa döntőjének, és bronzmérkőzésének is egyaránt az egri Felsővárosi Sporttelep ad otthont.


Téli Kupa

Elődöntők
2018. február 14. (szerda)

Eger, Felsővárosi Sporttelep
17.30:
Felsőtárkány SC - Besenyőtelek SC Rozsnaki G. (Derda J., Juhász Á.)

Gyöngyös, Kömlei Sporttelep:
17.30:
JVSE-Rosenberger - Gyöngyöshalász SE Harnos Cs. (Darók A., Klenovics P.)


Döntő, bronzmérkőzés:
2018. február 17 (szombat)
Eger, Felsővárosi Sporttelep

RG
Fotó: Czímer Tamás (heol.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel